Λας Πάλμας – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3: Πέρασε από τα Κανάρια Νησιά με δέκα παίκτες

Λας Πάλμας – Αθλέτικ Μπιλμπάο 2-3: Πέρασε από τα Κανάρια Νησιά με δέκα παίκτες

Η Αθλέτικ Μπιλμπάο επιβλήθηκε της Λας Πάλμας εκτός έδρας με 3-2, παρότι είχε μείνει με παίκτη λιγότερο στο δεύτερο μέρος.

Τι κι αν έπαιξε σχεδόν όλο το δεύτερο ημίχρονο με δέκα παίκτες, η Αθλέτικ Μπιλμπάο κατάφερε να περάσει από την έδρα της Λας Πάλμας, επικρατώντας με 3-2, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της La Liga.

Το παιχνίδι άρχισε ιδανικά για το σύνολο του Ερνέστο Βαλβέρδε που προηγήθηκε 1-0 με τον Οϊχάν Σανσέτ μόλις στο 7ο λεπτό, ενώ στο 30′ ο Νίκο Γουίλιαμς μετέτρεψε την πάσα του αδερφού του Ινιάκι σε ασίστ, γράφοντας το 2-0, που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο 56′ ο Μικέλ Χουαρεγκιθάρ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα και άφησε τους Βάσκους με δέκα παίκτες. Οι νησιώτες το εκμεταλλεύτηκαν άμεσα και στο 58′ ο Σάντρο Ραμίρεζ μείωσε σε 2-1. Η Μπιλμπάο πάντως κατάφερε να βρεθεί ξανά με προβάδισμα δύο γκολ χάρη στον Αϊτόρ Παρέδες στο 76′. Το τελικό 3-2 διαμόρφωσε ο Άλεξ Μουνιόθ στο 83ο λεπτό.

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ: Σίλεσεν, Παρκ, Σουάρεθ (46’ Μουνιόθ), ΜαΚένα (78’ Ραμίρεζ), Μαρμόλ, Σάντρο, Μουνιόθ (63’ Σίλβα), Καμπάνια (46’ Γκονζάλες), Ροντρίγκεθ, Μολέιρο, ΜακΜπέρνι (78’ Μάτα)

ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Αγκιρεθαμπάλα, Ντε Μάρκος (77’ Γκοροσάμπελ), Βιβιάν, Παρέδες, Γιούρι, Χαουρεγκιθάρ, Ινίγκο Ρουίθ (60’ Πράδος), Ινιάκι Γουίλιαμς, Σανσέτ (71’ Ουνάι Γκόμεθ), Νίκο Γουίλιαμς (71’ Μπερενγκέρ), Γκουρουθέτα (60’ Βέσγκα)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ