Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 1-4: Έκρυψαν την μπάλα οι «μπλαουγκράνα» στο «Μοντιλίβι»

Χιρόνα – Μπαρτσελόνα 1-4: Έκρυψαν την μπάλα οι «μπλαουγκράνα» στο «Μοντιλίβι»

Με ακόμη μία εκπληκτική εμφάνιση φέτος η Μπαρτσελόνα πέρασε με 4-1 από την έδρα της Χιρόνα και έκανε το 5Χ5 στη La Liga. Δύο γκολ ο απίθανος Γιαμάλ, από ένα οι Όλμο, Πέδρι ενώ αποβλήθηκε στο φινάλε ο Φεράν.

«Τρένο» η Μπαρτσελόνα, πέρασε και από το «Μοντιλίβι»! Η ομάδα του Χάνσι Φλικ έπαιξε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κόντρα στη Χιρόνα την οποία διέλυσε με 4-1 και συνεχίζει με το απόλυτο στη La Liga μετά από πέντε αγωνιστικές. Ακόμη μία τρομερή εμφάνιση για τους «μπλαουγκράνα» που θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει τουλάχιστον τα διπλάσια γκολ αν ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην τελική προσπάθεια.

Από τα πρώτα λεπτά η Μπάρτσα έδειξε τις προθέσεις της με τρελό πρέσινγκ και άμεση ανάκτηση της μπάλας. Στο 5′ ο Γκατσανίγκα έβγαλε το σουτ του Γιαμάλ και στο 15′ την κεφαλιά του Λεβαντόφσκι, αλλά το γκολ δεν άργησε να έρθει για τους φιλοξενούμενους. Στο 29′ το σουτ του Μπαλντέ πέρασε μόλις έξω και στο επόμενο λεπτό ο Λόπεθ έκανε τραγικό λάθος, ο Γιαμάλ έκλεψε και εκτέλεσε για το 0-1.

Διαβάστε επίσης: Ο Βαγγέλης Λιόλιος επανεξελέγη πρόεδρος της ΕΟΚ

Στο 36′ ο 17χρονος άσος έκανε και το 0-2 με ωραίο σουτ μετά από φάση διαρκείας, αφήνοντας άγαλμα τον Γκατσανίγκα. Στο 43′ ο Τερ Στέγκεν έκανε απίθανη επέμβαση σε σουτ του Χιλ και στην εξέλιξη της φάσης η Χιρόνα κέρδισε πέναλτι σε χέρι του Μαρτίνεθ. Μέσω VAR όμως η απόφαση άλλαξε και η Χιρόνα έχασε την ευκαιρία να ξαναμπεί στο ματς.

Η Μπάρτσα μπήκε φουριόζα και στο δεύτερο μέρος και στο 47′ έκανε το 0-3 με εκπληκτικό διαγώνιο σουτ του Όλμο μέσα από την περιοχή. Ο Λεβαντόφσκι νικήθηκε από τον Γκατσανίγκα στο 56′ σε τετ α τετ και στο 64′ ο Κασάβο βρήκε μαγικά τον Πέδρι ο οποίος πέρασε τον τερματοφύλακα και σε κενό τέρμα έγραψε το 0-4. Το μόνο που κατάφερε η Χιρόνα ήταν να μειώσει σε 1-4 με τον Στουάνι στο 80′ ενώ στο 87′ αποβλήθηκε ο Φεράν για πάτημα στον Ασπρίγια.

Χιρόνα: Γκατσανίγκα, Μπλιντ, Νταβίντ Λόπεθ, Φρανσές (84′ Αρνάου), Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Μαρτίν, Σολίς, Τσιχανκόβ (69’ Στουάνι), Χιλ (55’ Ασπρίγια), Ντανζουμά (55’ Πόρτου), Αμπέλ Ρουίθ (68’ Φαν ντε Μπέικ)

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Μαρτίνεθ, Μπαλντέ, Κουμπαρσί (61’ Φορτ), Κασαδό, Πέδρι (69’ Πάου Βίκτορ), Ραφίνια, Όλμο (60’ Έρικ Γκαρσία), Γιαμάλ (90+2′ Mαρτίν), Λεβαντόφσκι (69’ Φεράν Τόρες)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ