Θέλτα – Βαγιαδολίδ 3-1: Επιστροφή στις νίκες με σφραγίδα Δουβίκα

Θέλτα – Βαγιαδολίδ 3-1: Επιστροφή στις νίκες με σφραγίδα Δουβίκα

Η Θέλτα έκανε το 3Χ3 στην έδρα της και επέστρεψε στις νίκες με το 3-1 επί της Βαγιαδολίδη. Μπήκε αλλαγή και σκόραρε ο Δουβίκας.

Μετά από δύο σερί εκτός έδρας ήττες η Θέλτα επέστρεψε στις νίκες καθώς επικράτησε με 3-1 της Βαγιαδολίδ στο «Abanca-Balaídos» για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga. Μάλιστα αυτό ήταν το τρίτο σερί τρίποντο σε ισάριθμα εντός έδρας ματς για την ομάδα του Τάσου Δουβίκα ο οποίος πέρασε αλλαγή στο ματς και σφράγισε τη νίκη.

Το σκορ άνοιξε στο 22′ όταν ο Άλβαρες έκανε ωραία ντρίμπλα μέσα στην περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 35′ ο Χέιν απέκρουσε ασταθώς το σουτ του Άσπας, αλλά ο Ιγκλέσιας ήρθε από πίσω και πλάσαρε για το 2-0. Ο Μόρο μείωσε σε 2-1 με διαγώνιο σουτ από αριστερά στο 50′, αλλά η Βαγιαδολίδ δεν κατάφερε κάτι περισσότερο.

Διαβάστε επίσης: Η απελευθέρωση του Βιλντόζα στον Ολυμπιακό και η εμπιστοσύνη του Μπαρτζώκα (vids)

Στο 81ο λεπτό oι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Μαρτίν και στο 85′ ακυρώθηκε γκολ του Ροντρίγκεθ. Τελικά στο 90+1’ ο Τάσος Δουβίκας πάτησε περιοχή από δεξιά, και με πανέμορφο πλασέ από δύσκολη γωνία έγραψε το 3-1 ενώ στο έκτο λεπτό του έξτρα χρόνου είχε μια ακόμη μεγάλη ευκαιρία, αλλά ο Χέιν τον νίκησε.

Θέλτα: Γκουαΐτα, Στάρφελτ, Μινγκέθα, Ροντρίγκεθ (89’ Αϊντού), Ζάιλσον (75′ Σβέντμπεργκ), Μπελτράν, Σοτέλο (68’ Ντάμιαν Ροντρίγκεθ), Άλβαρεθ, Άσπας, Ιγκλέσιας (68’ Δουβίκας), Ντουράν (75′ Μάρκος Αλόνσο)

Βαγιαδολίδ: Χέιν, Τσέμερτ (63’ Γιούριτς), Οζκατσάρ, Πέρεθ, Ρόσα, Αμαλά (86’ Κένεντι), Τσούκι (46’ Ιβάν Σάντσεθ), Κίκε Πέρεθ (46’ Μεσεγκέρ), Μαρτίν, Αμάτ Εντιαγέ (46’ Μόρο), Λατάσα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ