Έκανε σεφτέ με Νάβας η Σεβίλλη (1-0) – Σπουδαίες νίκες για Βιγιαρεάλ (1-2) και Εσπανιόλ (3-2)

Έκανε σεφτέ με Νάβας η Σεβίλλη (1-0) – Σπουδαίες νίκες για Βιγιαρεάλ (1-2) και Εσπανιόλ (3-2)

Με ένα γκολ του Νάβας η Σεβίλλη επικράτησε με 1-0 της Χετάφε και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη στη La Liga ενώ σημαντικά τρίποντα πήραν οι Βιγιαρεάλ και Εσπανιόλ κόντρα σε Μαγιόρκα και Αλαβές αντίστοιχα.

Με το γκολ του Χεσούς Νάβας στο 27ο λεπτό η Σεβίλλη «λύγισε» την αντίσταση της Χετάφε και πήρε την πρώτη φετινή νίκη της (1-0) για την πέμπτη αγωνιστική της La Liga, μολονότι στα τελευταία λεπτά αγωνίστηκε με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Σάντσες (88′).

Στο μεταξύ, με ηγέτη τον Χάβι Πουάδο, ο οποίος πέτυχε χατ τρικ, η Εσπανιόλ πήρε τη σημαντική νίκη με 3-2 επί της Αλαβές. Νωρίτερα, σπουδαία νίκη πέτυχε η Βιγιαρεάλ στη Μαγιόρκα με 2-1 επί της τοπικής ομάδας. Το «κίτρινο υποβρύχιο» άνοιξε το σκορ με τον Κόστα (27′), αλλά οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν χάρη στο λάθος και το αυτογκόλ του Αλμπιόλ στο 57ο λεπτό.

Διαβάστε επίσης: Θρίαμβος στο «Άνφιλντ» για τη Νότιγχαμ Φόρεστ (0-1) – Ανατροπή… κορυφής για τη Σίτι (2-1)

Στη συνέχεια η Μαγιόρκα έμεινε με δέκα παίκτες στο 69ο λεπτό, λόγω αποβολή του Τόνι Λάτο, και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν για να πάρουν τη νίκη με γκολ του Πέρες στις καθυστερήσεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ