Δικαίωση για τον Εμπαπέ: Η Παρί πρέπει να του καταβάλλει οφειλές ύψους 55 εκατ. ευρώ

Δικαίωση για τον Εμπαπέ: Η Παρί πρέπει να του καταβάλλει οφειλές ύψους 55 εκατ. ευρώ

O Κιλιάν Εμπαπέ κέρδισε την πρώτη νομική μάχη του με την Παρί Σεν Ζερμέν, με την αρμόδια αρχή του γαλλικού ποδοσφαίρου να αποφασίζει ότι οι Παριζιάνοι πρέπει να καταβάλουν 55 εκατ. ευρώ στον Γάλλο σούπερ σταρ

Σε εξέλιξη βρίσκεται η δικαστική διαμάχη του Κιλιάν Εμπαπέ με την Παρί Σεν Ζερμέν, σχετικά με οφειλές των πρωταθλητών Γαλλίας προς τον πρώην επιθετικό τους.

Σύμφωνα με την «Equipe», η νομική επιτροπή του γαλλικού ποδοσφαίρου που είναι υπεύθυνη για την συγκεκριμένη υπόθεση, δικαίωσε τον 25χρονο σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, αποφασίζοντας ότι η Παρί πρέπει να καταβάλλει στον Εμπαπέ 55.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο μεταφράζεται στους μισθούς Απριλίου, Μαΐου και Ιουνίου, μαζί με το μπόνους του περασμένου Φεβρουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Τα 6 ματς έως τις 6 του Οκτώβρη στο ΟΑΚΑ, ο Κάρμο, ο Ελ Κααμπί και ο Άρης

Από πλευρά της, η Παρί Σεν Ζερμέν έχει έχει μπροστά της 8 μέρες για να δώσει τα… χρωστούμενα στον Εμπαπέ, με το νομικό τμήμα του συλλόγου να τονίζει ότι η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών συνεχίζεται, έτσι ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση.

Έτσι, ο Εμπαπέ νίκησε τον πρώτο γύρο αυτής της διαμάχης, ενώ αναμένεται συνέχεια, με τους Παριζιάνους να ετοιμάζουν την… αντεπίθεσή τους, αφού θα προχωρήσουν σε έφεση.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ