Eυχάριστα νέα στη Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε και ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Φάτι (vid)

Eυχάριστα νέα στη Μπαρτσελόνα: Προπονήθηκε και ετοιμάζεται για την επιστροφή του ο Φάτι (vid)

Ο Άνσου Φάτι μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση, αφού ξεκίνησε τις προπονήσεις με την Μπαρτσελόνα - Οι απόφαση των μπλαουγκράνα για το μέλλον του τραυματία Μάρκ Μπερνάλ

Επιτέλους ευχάριστα νέα στο μέτωπο των τραυματιών για τη Μπαρτσελόνα, αφού ο Άνσου Φάτι επέστρεψε στις προπονήσεις και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ο 21χρονος εξτρέμ είχε τραυματιστεί στο πόδι στα τέλη του Ιουλίου και όλο αυτό το διάστημα ακολουθούσε πρόγραμμα αποθεραπείας, αφού έχασε την προετοιμασία της υπόλοιπης ομάδας στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής.

Διαβάστε επίσης: Η «παγίδα» στο Δουβλίνο και ο Κωνσταντέλιας

Πέρυσι, αγωνιζόμενος ως δανεικός στην Μπράιτον, έχασε επίσης μεγάλο μέρος της σεζόν λόγω προβλήματος τραυματισμών, οι οποίοι τον ταλαιπωρούν αρκετά συχνά. Αισίως αναμένεται να επιστρέψει στη δράση και δεν αποκλείεται να είναι έτοιμος για το παιχνίδι της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Χιρόνα την προσεχή Κυριακή (15/09, 17:15).

Από εκεί και πέρα, οι Καταλανοί φαίνεται να έχουν πάρει την απόφασή τους σχετικά με το μέλλον του Μαρκ Μπερνάλ στην ομάδα. Ο 17χρονος μέσος υποβλήθηκε σε επέμβαση στον πρόσθιο αριστερό χιαστό σύνδεσμο και στον έξω μηνίσκο, με αποτέλεσμα να μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα μεταξύ 9 -12 μηνών.

Παρά το σοβαρό τραυματισμό του η διοίκηση της Μπάρτσα πιστεύει στην αξία του νεαρού άσου και σύμφωνα με το ESPN τις επόμενες ημέρες θα υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2026, με οψιόν επέκτασης για επιπλέον τρία χρόνια, όταν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του, διπλασιάζοντας από τώρα τις ετήσιες αποδοχές του στα 1.6 εκατ. ευρώ.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ