Μεγαλώνει το «απουσιόλογιο» της Ρεάλ Μαδρίτης: Στα… πιτς και ο Μιλιτάο

Μεγαλώνει το «απουσιόλογιο» της Ρεάλ Μαδρίτης: Στα… πιτς και ο Μιλιτάο

Η κακοτυχία της Ρεάλ Μαδρίτης συνεχίζεται, με τον Έντερ Μιλιτάο να αποχωρεί από την προπόνηση της Βραζιλίας με μυϊκό πρόβλημα - 7ος τραυματισμός για τους Μαδριλένους στο ξεκίνημα της σεζόν

Το ιατρικό δελτίο της Ρεάλ Μαδρίτης αυξάνεται συνεχώς, με τον Έντερ Μιλιτάο να αποτελεί την τελευταία προσθήκη. Ο Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός αποχώρησε από την προπόνηση της εθνικής Βραζιλίας, με μυϊκό πρόβλημα στο δεξί πόδι και θα μείνει εκτός δράσης χωρίς ακόμα να έχει ανακοινωθεί το χρονικό διάστημα απουσίας.

Ο 26χρονος άσος δεν θα χάσει αρκετά παιχνίδια, αλλά είναι ακόμη μία απουσία για τους Μαδριλένους, μαζί με τους Αλάμπα, Μπέλινγκχαμ, Μεντί, Τσουαμενί, Θεμπάγιος και Καμαβινγκά.

Διαβάστε επίσης: Το «οπλοστάσιο» του Γιώργου Μπαρτζώκα: Η αναβάθμιση του ρόστερ και ο ευχάριστος… πονοκέφαλος του «σκακιστή» (vids)

Πλέον ο Κάρλο Αντσελότι καλείται να βρει λύσεις για τη «Βασίλισσα», η οποία δεν έχει ξεκινήσει ιδανικά, μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα Ισπανίας, μετρώντας μόλις δύο νίκες και δύο ισοπαλίες, σε τέσσερα παιχνίδια.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ