Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Λύτρωση με buzzer beater του Κορέα για τους «ροχιμπλάνκος»

Μπιλμπάο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-1: Λύτρωση με buzzer beater του Κορέα για τους «ροχιμπλάνκος»

Η Ατλέτικο έφυγε νικήτρια από την έδρα της Μπιλμπάο με 1-0 χάρη σε γκολ του Κορέα στις καθυστερήσεις.

Σπουδαίο διπλό στο «Σαν Μαμές» για την Ατλέτικο Μαδρίτης! Με γκολ του Κορέα στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε επικράτησε με 1-0 εκείνης του Ερνέστο Βαλβέρδε για την 4η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στις νίκες.

Το ματς δεν είχε πολλές ευκαιρίες, με τον Νίκο Γουίλιαμς να έχει ένα γκολ που ακυρώθηκε στο 46′ και την Ατλέτικο να ανεβάζει στροφές στη συνέχεια. Στο 88′ ο Σιμεόνε έριξε στο ματς τον Κορέα ο οποίος τέσσερα λεπτά μετά έκανε το 1-0 από ασίστ του Σέρλοθ και πλασέ σε κενό τέρμα αφού πέρασε πρώτα τον Αγιρεθαμπάλα.

Διαβάστε επίσης: Το +5 και οι τελευταίες ειδήσεις του Αυγούστου

Μπιλμπάο: Αγιρεθαμπάλα, Γεράι, Λέκουε, Γιούρι, Βιβιάν, Πράδος (63’ Βάσγα), Αντέρ (63’ Χαουρεγιθάρ), Σάνσετ (81’ Ουνάι Γκόμεθ), Νίκο Γουίλιαμς, Ινιάκι Γουίλιαμς (70’ Μπερενγκέρ), Γουρουθέτα (63’ Ντζαλό).

Ατλέτικο Μαδρίτης: Μούσο, Χιμένες, Ρεϊνίλντο, Λε Νορμάν, Κόκε (88’ Κορέα), Γιορέντε, Γκάλαχερ (70’ Ντε Πολ), Λίνο (70’ Ρικέλμε), Μπάριος, Γκριεζμάν (83’ Σιμεόνε), Άλβαρες (70’ Σέρλοθ)

Πρώτη νίκη για Εσπανιόλ

Στο άλλο ματς, με ακόμη ένα buzzer beater η Εσπανιόλ επικράτησε με 2-1 της Βαγιεκάνο και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα. Ο Γκαρσία έκανε το 0-1 στο 4′, αλλά ο Ρομέρο στο 8′ ισοφάρισε σε 1-1, για να κάνει την ανατροπή στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Βελίθ για το 2-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ