Χιρόνα – Οσασούνα 4-0: Ξέσπασαν οι Καταλανοί και πήραν την πρώτη νίκη τους

Χιρόνα – Οσασούνα 4-0: Ξέσπασαν οι Καταλανοί και πήραν την πρώτη νίκη τους

Η Χιρόνα διέλυσε με 4-0 Οσασούνα και πανηγύρισε το πρώτο της τρίποντο στο φετινό πρωτάθλημα.

Την πρώτη νίκη της στη φετινή La Liga πανηγύρισε η Χιρόνα, που επιβλήθηκε εύκολα της Οσασούνα με 4-0 στο «Μοντιλίβι» για την τρίτη αγωνιστική.

Η ομάδα-έκπληξη της περσινής σεζόν, λίγη ώρα αφότου έμαθε τους αντιπάλους της στην παρθενική παρουσία της στο Champions League, έκανε… πάρτι στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της για τη φετινή σεζόν και έφτασε σε άνετο τρίποντο.

Διαβάστε επίσης: Ματσάρες στο νέο Champions League: Αυτή είναι η κλήρωση της League Phase (Pics)

Το σκορ άνοιξε στο 33ο λεπτό από σέντρα του Μαρτίν και προβολή του Χιλ ενώ τα υπόλοιπα γκολ ήρθαν στο δεύτερο μέρος. Στο 53′ ο Τσιχανκόβ έγραψε το 2-0 με κοντινό πλασέ και στο 55′ ο Αμπέλ Ρουίθ με απίθανο σουτ από το ύψος της περιοχής το 3-0. Το τελικό 4-0 διαμόρφωσε στο 90′ ο Στουάνι με πλασέ.

Χιρόνα: Γκατσανίγκα, Μπλιντ, Νταβίντ Λόπεθ, Μιγκέλ Γκουτιέρεθ, Φρανσές, Ερέρα (63’ Στουάνι), Χιλ (80’ Φαν ντε Μπεκ), Μιόβσκι (63’ Ρομέου), Τσιχανκόβ (80’ Πόρτου), Ρουίθ (73’ Ασπρίγια)

Οσασούνα: Ερέρα, Κρουθ, Εράνδο, Κατένα, Βιδάλ, Μόι Γκόμεθ, Τορό (84’ Μαρτίνεθ), Μονκαγιόλα (58’ Ραούλ Γκαρσία), Ορόθ (58’ Ρουμπέν Γκαρσία), Θαραγόθα (67’ Μπενίτο), Μπούντιμιρ (58’ Ιμπάνιεθ)

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ