Ανήσυχος ο Σιμεόνε: «Όταν έχεις πέντε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ σαν αυτές που είχαμε εμείς…»

Ανήσυχος ο Σιμεόνε: «Όταν έχεις πέντε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ σαν αυτές που είχαμε εμείς…»

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε εξέφρασε την δυστοκία της Ατλέτικο Μαδρίτης στο σκοράρισμα, μετά το 0-0 με την Εσπανιόλ.

Ο προπονητής της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε, εξέφρασε τον προβληματισμό του για την επιθετική δυστοκία της ομάδας του, μετά την απογοητευτική ισοπαλία (0-0) με την Εσπανιόλ για την 3η αγωνιστική της LaLiga την Τετάρτη.

Η Ατλέτικο είχε 25 σουτ στο τέρμα, αλλά η άμυνα της Εσπανιόλ έδωσε στην ομάδα της Βαρκελώνης τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο Σιμεόνε είπε ότι η ομάδα του δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη λόγω «έλλειψης ακρίβειας» μπροστά στο τέρμα.

Διαβάστε επίσης: Ζαφείρης: Το «wonderkid» του Γιοβάνοβιτς που άφησε το στίγμα του στα playoffs του Champions League

Αναλυτικά όσα είπε:

«Με ανησυχεί, όπως πάντα, αλλά δεν μπορώ να σταματήσω να εκτιμώ το καλό παιχνίδι που έκανε η ομάδα. Όταν έχεις πέντε ξεκάθαρες ευκαιρίες για γκολ σαν αυτές που είχαμε εμείς;» είπε ο Σιμεόνε στο Movistar.

«Λοιπόν, δεν μπήκαν, αλλά οι ευκαιρίες που δημιουργήσαμε ήταν αποτέλεσμα του παιχνιδιού μας, όχι τυχαίες. Περιμέναμε να κερδίσουμε, αλλά αμύνθηκαν καλά και δεν ήμασταν πειστικοί. Αν δεν σκοράρεις, όλα είναι πολύ δύσκολα.

Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά, έκανε πολύ δυνατό ξεκίνημα στο πρώτο ημίχρονο. Μετά πέσαμε λίγο, γι’ αυτό κάναμε τις αλλαγές. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαμε τόσες πολλές ευκαιρίες να σκοράρουμε, αλλά παίξαμε καλά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ