«Πλήγμα» για τη Μπαρτσελόνα με Μπερνάλ: Φόβοι για ρήξη χιαστού

«Πλήγμα» για τη Μπαρτσελόνα με Μπερνάλ: Φόβοι για ρήξη χιαστού

O Mαρκ Μπερνάλ τραυματίστηκε στο φινάλε της χθεσινής αναμέτρησης της Μπαρτσελόνα με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και στο στρατόπεδο των Καταλανών επικρατεί ανησυχία για σοβαρή ζημιά στον 17χρονο μέσο

Η Μπαρτσελόνα μπορεί να πέρασε χθες βράδυ από την έδρα της Ράγιο Βαγιεκάνο, χάρη στο γκολ του Ντάνι Όλμο (2-1) και να παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας, ωστόσο οι μπλαουγκράνα δε μπορούν να χαρούν τη νίκη όπως θα ήθελαν.

Κι αυτό γιατί λίγα λεπτά πριν από τη λήξη της αναμέτρησης ο Μαρκ Μπερνάλ τραυματίστηκε στο γόνατο σε μια κόντρα που είχε με τον Ίσι και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις τα νέα δεν είναι καλά.

Διαβάστε επίσης: Κοίτα ποιοι μιλάνε…

Όπως αναφέρουν τα Μέσα της Βαρκελώνης ο 17χρονος χαφ, που έπαιξε ως βασικός και στα τρία πρώτα παιχνίδια της ομάδας του Χάνσι Φλικ, έχει υποστεί ρήξη χιαστού στο γόνατο του και στο στρατόπεδο των μπλαουγκράνα περιμένουν την επιβεβαίωση των σημερινών εξετάσεων.

Πρόκειται για ένα «πλήγμα» καθώς ο Μπερνάλ αγωνίστηκε ως βασικός και στα τρία πρώτα παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, εντυπωσιάζοντας σε πολύ μεγάλο βαθμό με τις εμφανίσεις και την ωριμότητα του. Εάν επιβεβαιωθούν τα δυσάρεστα τότε ο 17χρονος άσος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν και θα προσθέσει το όνομα του στο ήδη μεγάλο απουσιολόγιο της Μπαρτσελόνα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ