Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-2: Ονειρικό ντεμπούτο για τον Όλμο

Ράγιο Βαγεκάνο – Μπαρτσελόνα 1-2: Ονειρικό ντεμπούτο για τον Όλμο

Με τον Ντάνι Όλμο να κάνει ονειρικό ντεμπούτο, σκοράροντας στο 82', η Μπαρτσελόνα πέρασε από την έδρα της Ράγιο Βαγεκάνο επικρατώντας με 2-1.

Τι κι αν για δύο αγωνιστικές η Μπαρτσελόνα δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του και να τον δηλώσει στο ρόστερ της, ο Ντάνι Όλμο φόρεσε τα «μπλαουγκράνα» για πρώτη φορά πραγματοποιώντας εκπληκτικό ντεμπούτο αφού χάρισε τη νίκη τους Καταλανούς με 2-1 επί της Ράγιο Βαγεκάνο για την 3η αγωνιστική της La Liga.

Ο Ισπανός μέσος πέρασε ως αλλαγή στο δεύτερο μέρος και στο 82′ χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του Χάνσι Φλικ η οποία έχει το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και δείχνει να πατά γερά στα πόδια της σε αυτό το ξεκίνημα στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Το παιχνίδι πάντως άρχισε άσχημα για την Μπαρτσελόνα, με τη Ράγιο να μπαίνει δυναμικά και μόλις στο 9′ να ανοίγει το σκορ με δράστη τον Ουνάι Λόπεθ, που έγραψε το 1-0, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήραν την άγουσα για τα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος όμως όλα άλλαξαν. Αρχικά ο Πέδρι κατάφερε να φέρε την αναμέτρηση στα ίσα με τη συμπλήρωση μίας ώρας για το 1-1. Ο Όλμο είχε περάσει στο ματς και οι Καταλανοί πίεζαν για το γκολ της νίκης. Το οποίο εν τέλει ήρθε στο 82′ με τον Ισπανό μέσο να ολοκληρώνει το ονειρικό του ντεμπούτο δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του με 2-1.

ΡΑΓΙΟ ΒΑΓΕΚΑΝΟ: Κάρδενας, Λεζέν, Εσπίνο, Μπάλιου, Μουμίν, Ουνάι Λόπεθ (55’ Εμπαρμπά), Άλβαρο Γκαρσία (55’ Σις), Βαλεντίν (68’ Τσαβαρία), Παλαθόν, Ντε Φρούτος (63’ Εντεκά), Καμέγιο (63’ Γκουμπάου).

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Κουντέ, Μαρτίνεθ, Κουμπαρσί, Χεράρδ Μαρτίν (66’ Μπαλντέ), Πέδρι (90′ Φερμίν), Μπερνάλ, Ραφίνια, Τόρες (46′ Όλμο), Γιαμάλ (90+6′ Βίκτορ), Λεβαντόφσκι

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ