Βιγιαρεάλ – Θέλτα 4-3: Πήρε τη ματσάρα στις καθυστερήσεις το «κίτρινο υποβρύχιο»

Βιγιαρεάλ – Θέλτα 4-3: Πήρε τη ματσάρα στις καθυστερήσεις το «κίτρινο υποβρύχιο»

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι με επτά γκολ, η Βιγιαρεάλ λύγισε τη Θέλτα εντός έδρας επικρατώντας με 4-3.

Ματσάρα για… γερά νεύρα διεξήχθη στο «Θεράμικα» με τη Βιγιαρεάλ να παίρνει τεράστια νίκη με το χορταστικό 4-3 στο «Θεράμικο» επί της Θέλτα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της La Liga.

Το «κίτρινο υποβρύχιο» έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ, ισοφαρίστηκε άλλη μία, αλλά στο φινάλε πήρε το «τρίποντο» και έφτασε σε ένα πολύ σημαντικό θετικό αποτέλεσμα. Αλλαγή στο 74′ πέρασε ο Τάσος Δουβίκας χωρίς όμως να σκοράρει.

Η Θέλτα άνοιξε το σκορ στο 12′ με τον Μπόρχα Ιγκλέσιας, ενώ η Βιγιαρεάλ έφτασε στην ισοφάριση σε 1-1 στο 26′ με τον Καρντόνα. Η ομάδα της Γαλικίας πήρε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 στο 31′ χάρη στο τέρμα του Μινγκέθα, με το οποίο οι δύο σύλλογοι πήγαν στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μέσα σε τέσσερα λεπτά (60′ και 64′) έφτασαν στην ανατροπή και το 3-2 με γκολ του Μπάρι και αυτογκόλ του Ζαΐλσον. Η Θέλτα έφερα το παιχνίδι στα ίσα σε 3-3 στο 80ο λεπτό με τον Στάρφελτ, για να έρθει ο Ντάνι Παρέχο στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων να γράψει το τελικό 4-3.

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Κόντε, Καρντόνα, Κίκε, Μπαϊγί(59’ Κόστα), Αλμπιόλ, Πίνο(59’ Πέπε), Κομεσάνα, Μπαένα(71’ Γκεγιέ), Παρέχο, Μορένο(46’ Πέρεθ), Ντανζούμα(59’ Μπάρι)

ΘΕΛΤΑ: Βιγιάρ, Μανκίγιο(70’ Σβέντμπεργκ), Στάρφελτ, Ζαΐλσον, Μινγκέθα, Ροντρίγκεθ, Μοριμπά(58’ Μπελτράν), Καρέιρα(58’ Άλβαρες), Γκονζάλεθ(70’ Άσπας), Μπάμπα, Μπόρχα Ιγκλέσιας(74’ Δουβίκας).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ