Πάει για άλλον επιθετικό η Σπόρτινγκ: Έκλεισε στην Μπέτις ο Ρόκε (pic)

Πάει για άλλον επιθετικό η Σπόρτινγκ: Έκλεισε στην Μπέτις ο Ρόκε (pic)

Οριστική είναι η μετακίνηση του Βίτορ Ρόκε από την Μπαρτσελόνα στην Μπέτις, με τους μπλαουγκράνα να ανακοινώνουν τον δανεισμό του - Πάει για άλλον επιθετικό η Σπόρτινγκ, η οποία έχει στη λίστα της και τον Φώτη Ιωαννίδη

Ο Βίτορ Ρόκε έφτασε πολύ κοντά στη Σπόρτινγκ, ο οποίος σύμφωνα με τους Πορτογάλους αποτελούσε το plan b, αντί του Φώτη Ιωαννίδη.

Ωστόσο, το σχέδιο των Πορτογάλων «ναυάγησε» οριστικά, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να αναφέρει ότι έκλεισε οριστικά το deal του Βραζιλιάνου επιθετικού με την Μπέτις, και την Μπαρτσελόνα να ανακοινώνει τον μονοετή δανεισμό του στους «βερδιμπλάνκος».

Διαβάστε επίσης: Τα… γυρνάει o πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα: «Το ρόστερ μας έκλεισε, εκτός αν γίνει κάτι με τον Πετρούσεφ…»

Η ομάδα από την Ανδαλουσία θα καλύψει όλο αυτό το διάστημα τις οικονομικές απολαβές του παίκτη, ενώ εάν ο Ρόκε επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα, η Μπέτις θα έχει ποσοστό μεταπώλησης.

Τη περασμένη σεζόν, ο 19χρονος επιθετικός αγωνίστηκε σε 16 παιχνίδια με τους Καταλανούς, όπου σκόραρε δύο φορές.

Κάπως έτσι, η ομάδα του Ρούμπεν Αμορίμ συνεχίζει την αναζήτησή της για ακόμα έναν επιθετικό, με τα «λιοντάρια» να έχουν δείξει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του Φώτη Ιωαννίδη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ