Έντρικ: «Ο κόσμος με επέκρινε, αλλά αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι υπέροχο»

Έντρικ: «Ο κόσμος με επέκρινε, αλλά αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι υπέροχο»

Ο Έντρικ, μίλησε μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της Βαγιαδολίδ (3-0), φανερά χαρούμενος για το παρθενικό του γκολ με τη «Βασίλισσα».

Την πρώτη της νίκη στη φετινή La Liga πανηγύρισε η Ρεάλ που για τη δεύτερη αγωνιστική επικράτησε με 3-0 της Βαγιαδολίδ στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», με τα γκολ του Βαλβέρδε στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους και των Μπραχίμ Ντίας και Εντρίκ στα τελευταία λεπτά.

Μάλιστα ο τελευταίος, μίλησε μετά την αναμέτρηση φανερά χαρούμενος για το γκολ του, τονίζοντας πως πλέον «είμαι με αυτούς τους παίκτες, τους οποίους είχα δει μόνο σε βιντεοπαιχνίδια».

Διαβάστε επίσης: Το μήνυμα του Κάρμο στους φίλους του Ολυμπιακού: «Ας συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι μας» (pic)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Νομίζω ότι είμαστε όλοι ευχαριστημένοι. Παίξαμε εδώ με τις οικογένειές μας να μας παρακολουθούν. Κερδίσαμε 3-0, με την οικογένειά μου εδώ, που ξέρουν πόσο σκληρά έχω δουλέψει κι υποφέρει, όπως έχουν υποφέρει κι εκείνοι επίσης. Ο κόσμος με επέκρινε, το ίδιο και την οικογένειά μου και την κοπέλα μου. Όλοι έχουμε περάσει πολλά και αυτό που ζούμε αυτή τη στιγμή είναι υπέροχο

Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Αλήθεια, είχα παίξει ήδη εδώ στο Μπερναμπέου με την εθνική ομάδα της Βραζιλίας, μπόρεσα να βάλω ένα γκολ… αλλά δεν ήταν με τη Ρεάλ. Σήμερα ήταν το ντεμπούτο μου με τη Ρεάλ. Είμαι άφωνος. Μπορώ μόνο να ευχαριστήσω τον Θεό για όλα όσα μου έχουν συμβεί.

Πάντα προσπαθούσα να κερδίζω για τον λαό της Βραζιλίας, αλλά τώρα και για τον λαό της Ισπανίας και πάντα θέλω να δίνω ένα σόου γι’ αυτούς για να το απολαμβάνουν. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι με αυτούς τους παίκτες, τους οποίους είχα δει μόνο σε βιντεοπαιχνίδια, είναι πολύ σημαντικό για μένα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ