«Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Κιέζα, απομένει η συγκατάθεση της Γιουβέντους»

«Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με τον Κιέζα, απομένει η συγκατάθεση της Γιουβέντους»

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, η Μπαρτσελόνα έχει έρθει σε συμφωνία με τον Φεντερίκο Κιέζα και πλέον απομένει το «ναι» της Γιουβέντους για να μετακομίσει στην Βαρκελώνη

Την μεταγραφή του Φεντερίκο Κιέζα προσπαθεί να ολοκληρώσει η Μπαρτσελόνα, παρά τα στενά οικονομικά της δεδομένα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι «μπλαουγκράνα» ήρθαν σε προφορική συμφωνία με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος το τελευταίο διάστημα γνωρίζει πως δεν υπολογίζεται από το νέο προπονητή της Γιουβέντους, Τιάγκο Μότα.

Διαβάστε επίσης: To «θέμα» στα στόπερ, ο Ρέτσος, ο Ντόη και ο… Κάρμο

Οι Καταλανοί μετά το «ναυάγιο» της περίπτωσης του Νίκο Γουίλιαμς θέλουν πάση θυσία ενίσχυση στα άκρα της επίθεσής τους και ο 26χρονος μοιάζει ιδανική λύση, τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά.

Όπως μεταδίδει ο Ιταλός ρεπόρτερ, το μόνο που απομένει πλέον είναι το «ναι» των «μπιανκονέρι», η οποία αξιώνει ένα ποσό κοντά στα 15 εκατ. ευρώ. Πάντως, φαίνεται πως όλοι οι εμπλεκόμενοι είναι αισιόδοξοι ότι η υπόθεση θα έχει happy end.

Την περασμένη σεζόν ο Κιέζα αγωνίστηκε σε 37 παιχνίδια με την «Μεγάλη Κυρία» σκοράροντας 10 φορές και μοιράζοντας τρεις ασίστ, ενώ την τρέχουσα περίοδο δεν έχει κάποια συμμετοχή, αφού όπως αναφέραμε δεν υπολογίζεται από το προπονητικό τιμ της Γιουβέντους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ