Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το ματς με τη Μπιλμπάο, αλλά με… αστερίσκο ο Όλμο (pic)

Στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για το ματς με τη Μπιλμπάο, αλλά με… αστερίσκο ο Όλμο (pic)

Ο Ντάνι Όλμο βρίσκεται κανονικά στην αποστολή της Μπαρτσελόνα για τον αγώνα με την Μπιλμπάο (24/8,20:00), αλλά η συμμετοχή του στο ματς με τους Βάσκους μόνο σίγουρη δεν είναι

Η Μπαρτσελόνα δαπάνησε 55 εκατ. ευρώ συν άλλα επτά σε μπόνους για να κάνει δικό της Ντάνι Όλμο από τη Λειψία, όμως δεν έχει ακόμη τη δυνατότητα να τον εγγράψει στις λίστες της La Liga, καθώς βρίσκεται υπό καθεστώς οικονομικών… περιορισμών.

Ο 26χρονος Ισπανός, που έχασε την πρεμιέρα του πρωταθλήματος απέναντι στη Βαλένθια (17/8), τελικά συμπεριλήφθηκε στην αποστολή των «μπλαουγκράνα» για το αποψινό ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο (20:00), ωστόσο η συμμετοχή του απέναντι στους Βάσκους είναι στον… αέρα.

Διαβάστε επίσης: To «θέμα» στα στόπερ, ο Ρέτσος, ο Ντόη και ο… Κάρμο

Ο Όλμο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όμως το όνομά του έχει από δίπλα έναν αστερίσκο αφού ακόμα δεν έχει εγγραφτεί στους καταλόγους της La Liga, με τους Καταλανούς να εξηγούν πως το ζήτημα μπορεί να λυθεί μέσα στις επόμενες ώρες.

Οι «μπλαουγκράνα» έχουν περιθώριο να δηλώσουν τον Όλμο μέχρι και πέντε λεπτά πριν από την έναρξη της αναμέτρησης με την Μπιλμπάο. Εάν καταφέρουν να λύσουν όλα τα απαραίτητα ζητήματα, τότε ο Όλμο θα έχει δικαίωμα συμμετοχής απόψε κόντρα στους Βάσκους.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ