Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ 1-2: Πέρασε από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στις καθυστερήσεις

Σεβίλλη – Βιγιαρεάλ 1-2: Πέρασε από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στις καθυστερήσεις

Με τον Αγιόζε Πέρεθ να σκοράρει στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, η Βιγιαρεάλ απέδρασε από το «Σάντσεθ Πιθχουάν» επικρατώντας της Σεβίλλης με 2-1.

Σε έναν αγώνα με εντυπωσιακή εξέλιξη και φινάλε, η Βιγιαρεάλ κατάφερε να φύγει με το διπλό από το «Σάντσεθ Πιθχουάν», κάμπτοντας την αντίσταση της Σεβίλλης με 2-1 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του ισπανικού πρωταθλήματος της La Liga.

Οι φιλοξενούμενοι μπόρεσαν να… αποδράσουν από την Ανδαλουσία με τον Αγιόζε Πέρεθ να σημειώνει το νικητήριο γκολ στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Βιγιαρεάλ η οποία με το… καλημέρα, και συγκεκριμένα στο 2′, άνοιξε το σκορ με δράστη τον Αρνάου Νταντζούμα μετά την ωραία ασίστ του Μπαένα.Η Σεβίλλη πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως το «κίτρινο υποβρύχιο» ήταν πιο επικίνδυνο. Πάντως οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ισοφαρίσουν πριν το ημίχρονο με τον Λόντι Λουκεμπάκιο να κάνει το 1-1 στο 45’+6′.

Στο δεύτερο μέρος οι Ανδαλουσιανοί συνέχισαν στο ίδιο τέμπο ψάχνοντας πιο άμεσα το γκολ, ενώ το «κίτρινο υποβρύχιο» περίμενε την στιγμή του. Μια στιγμή που εν τέλει ήρθε στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Αγιόζε Πέρεθ να βρίσκει τον δρόμο προς τα δίχτυα, δίνοντας ένα πολύτιμο διπλό στην ομάδα του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ