Θέλτα – Βαλένθια 3-1: Ξανά ανατροπή και νέα νίκη για την ομάδα του Βίγκο

Θέλτα – Βαλένθια 3-1: Ξανά ανατροπή και νέα νίκη για την ομάδα του Βίγκο

Μετά την Αλαβές στην πρεμιέρα, η Θέλτα τούμπαρε και τη Βαλένθια (3-1) πανηγυρίζοντας τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα σε ισάριθμες αγωνιστικές.

Θέλτα των ανατροπών και 2Χ2 στη La Liga! Μετά την Αλαβές στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ομάδα του Βίγκο τούμπαρε και τη Βαλένθια της οποίας επικράτησε εντός έδρας με 3-1 και έφτασε τους έξι βαθμούς.

Οι «νυχτερίδες» ήταν αυτές που άνοιξαν το σκορ στο 14ο λεπτό με κεφαλιά του Ντιέγκο Λόπεθ, αλλά στη συνέχεια οι γηπεδούχοι ήταν καταιγιστικοί. Στο 23′ ο Μινγκέθα από πλάγια θέση έκανε το 1-1 και στο 28′ ο Άσπας με ωραία κίνηση και πλασέ έκανε το 2-1.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Κάρμο: Εκτός αποστολής για το παιχνίδι της Πόρτο με τη Ρίο Άβε

Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου η Θέλτα κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Μαμαρντασβίλι νίκησε τον Άσπας και κράτησε το 2-1. Στο 61′ όμως η Θέλτα έφτασε στο 3-1 με εκπληκτικό σουτ του Μπελτράν και το σκορ δεν άλλαξε αφού η Βαλένθια είχε δοκάρι στο 82′ με τον Μιρ.

Θέλτα: Γκουαΐτα, Μινγκέθα (46’Καρέιρα), Ζάιλσον, Κάρλος Ντομίνγκεθ, Χάβι Ροντρίγκεθ, Νταμιάν, Μπελτράν, Ούγκο Άλβαρεθ, Σουέντμπεργκ (66’Μπάμπα), Άσπας (87’Ντουράν), Δουβίκας (66’Μπόρχα Ιγκλέσιας).

Βαλένθια: Μαμαρντασβίλι, Τιερί (77’Φουλκιέ), Μοσκέρα, Γιάρεκ, Βάσκεθ, Μιρ (84’Μαρί), Πεπελού, Χάβι Γκέρα (62’Ριόχα), Ντιέγκο Λόπεθ (77’Τεχόν), Αλμέιδα, Ούγκο Δούρο (77’Ντάνι Γκόμεθ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ