Πάρτι στο «Metropolitano» με την Ατλέτικο να παρουσιάζει τις μεταγραφές της (vid,pic)

Πάρτι στο «Metropolitano» με την Ατλέτικο να παρουσιάζει τις μεταγραφές της (vid,pic)

Η Ατλέτικο Μαδρίτης παρουσίασε τις νέες της μεταγραφές σε ποδόσφαιρο ανδρών και γυναικών, με τους «ροχιμπλάνκος» να διοργανώνουν ένα εντυπωσιακό σόου στο «Metropolitano»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ήταν ιδιαίτερα δραστήρια στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού, με τους ροχιμπλάνκος να αποκτούν τους Λε Νορμάν, Σόρλοθ, Άλβαρες και Γκάλαχερ, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους τους.

Μάλιστα, η ομάδα της Μαδρίτης διοργάνωσε ένα εντυπωσιακό σόου στο «Metropolitano», προκειμένου να παρουσιάσει στο κοινό της τα νέα της αστέρια, με τα βλέμματα να στρέφονται στον Χούλιαν Άλβαρες.

Διαβάστε επίσης: «Κάρμο έλα, μας έχει πιάσει τρέλα…»

Η βραδιά περιελάμβανε ένα σόου με φως και μουσικές παραστάσεις. Πρώτα παρουσιάστηκαν οι νέες παίκτριες της γυναικείας ομάδας, με αυτή τη σειρά: Λουάνι, Τζίο, Ρόσα Οτερμίν, Τατιάνα, Φιάμα, Σίν, Λορέν. Απουσίαζε η Σίλβια Γιορίς, που κλήθηκε στην εθνική ομάδα της Ισπανίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο Κ20, η οποία άφησε μήνυμα που μεταδόθηκε στα μάτριξ του γηπέδου.


Στη συνέχεια ήρθε η σειρά των μεταγραφών της ομάδας του Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Λε Νορμάν, ο Σόρλοθ εμφανίστηκαν ο καθένας από μια γωνία, του Γκάλαχερ προηγήθηκαν… μοτοσικλέτες, προβλέποντας τον τρόπο παιχνιδιού του παίκτη. Το αποκορύφωμα κρατήθηκε για το τέλος, ο Χούλιαν Άλβαρες μφανίστηκε στο πλήθος πριν ολογράμματα που έδειχναν ιστούς αράχνης καλύψουν τον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά ο Αργεντινός επιθετικός εμφανίστηκε με μια μικρή αράχνη στο στήθος της φανέλας του, με τους φίλους των «κολτσονέρος» να ζητωκραυγάζουν και να τον υποδέχονται με τον καλύτερο τρόπο.

Δείτε μερικά βίντεο από το φαντασμαγορικό σόου στο «Metropolitano»:

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ