Ο Γκουντογκάν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα και ο Γκουαρντιόλα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες (pic)

Ο Γκουντογκάν θέλει να φύγει από την Μπαρτσελόνα και ο Γκουαρντιόλα τον περιμένει με ανοιχτές αγκάλες (pic)

Πέρσι ήθελε σαν τρελός να πάει στην Μπαρτσελόνα ο Ιλκάι Γκουντογκάν και έναν χρόνο μετά θέλει να φύγει, με τη Μάντσεστερ Σίτι να καραδοκεί.

Μετά από έναν χρόνο στη Βαρκελώνη ο Ιλκάι Γκουντογκάν εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα όπως αναφέρουν τα ισπανικά ΜΜΕ. Ο Γερμανός μέσος δεν βρήκε τα πράγματα όπως τα περίμενε στους Καταλανούς και ζήτησε να φύγει, με τους «μπλαουγκράνα» από την πλευρά τους να είναι ανοιχτοί σε προτάσεις.

Στο άκουσμα της είδησης αρκετές ομάδες έδειξαν ενδιαφέρον και μία από αυτές είναι σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Μάντσεστερ Σίτι από την οποία αποχώρησε πέρσι ο 33χρονος άσος. Ο Πεπ Γκουαρντιόλα θα ήθελε πίσω τον Γκουντογκάν, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η επιθυμία του ποδοσφαιριστή αλλά και το ποσό με το οποίο θα τον πουλούσε η Μπάρτσα.

Διαβάστε επίσης: Στο Ρίο ντε Τζανέιρο για τον τελικο του Διηπειρωτικού ο Βαγγέλης Μαρινάκης

Στη μία σεζόν που φόρεσε τα μπλαουγκράνα ο Γκουντογκάν κατέγραψε 51 συμμετοχές με πέντε γκολ και 14 ασίστ. Με τη Σίτι έχει αγωνιστεί 304 φορές πετυχαίνοντας 60 γκολ ενώ έχει δώσει και 38 ασίστ κατακτώντας μεταξύ άλλων πέντε πρωταθλήματα και ένα Champions League.

Για τον Γκουντογκάν πάντως ενδιαφέρον υπάρχει και από Σαουδική Αραβία και Κατάρ. Στο μεταξύ, με ανάρτησή του χθες ο Γερμανός ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την Εθνική ομάδα μετά από 13 χρόνια παρουσίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ