Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: «Γκέλα» με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα

Μαγιόρκα – Ρεάλ Μαδρίτης 1-1: «Γκέλα» με το… καλημέρα στο πρωτάθλημα

Με «γκέλα» ολκής ξεκίνησε τις φετινές της υποχρεώσεις στη φετινή La Liga η Ρεάλ Μαδρίτης, καθώς ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Μαγιόρκα

Πολύ κακό ξεκίνημα για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο φετινό πρωτάθλημα Ισπανίας.

Η «Βασίλισσα» ήρθε ισόπαλη με σκορ 1-1 στην έδρα της Μαγιόρκα για την 1η αγωνιστική της La Liga και… γκέλαρε με το «καλημέρα» στη διοργάνωση.

Διαβάστε επίσης: Στην πίεση ο Ντιέγκο Αλόνσο: Του χρεώνουν το… rotation για την γκέλα (pic)

Η Ρεάλ προηγήθηκε νωρίς στο σκορ. Εμπαπέ, Μπέλιγχαμ και Βινίσιους κυκλοφόρησαν την μπάλα με υποδειγματικό τρόπο, ο τελευταίος έδωσε στον Ροντρίγκο και ο Βραζιλιάνος άσος με τρομερό τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-0 της «Βασίλισσας».

Ρούντιγκερ και Εμπαπέ έχασαν καλές ευκαιρίες για το 2-0, αλλά η Μαγιόρκα ήταν αυτή που βρήκε το επόμενο γκολ.

Συγκεκριμένα, στο 53′, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μουρίκι πήρε την καρφωτή κεφαλιά και νίκησε τον Κουρτουά για το 1-1.

Στο 70′ η Ρεάλ είχε μεγάλη ευκαιρία για να πάρει ξανά το προβάδισμα. Ο τερματοφύλακας της Μαγιόρκα σταμάτησε τον Εμπαπέ με τα πόδια και στην επαναφορά ο Ροντρίγκο δεν μπόρεσε να σκοράρει.

Στο 87′ και το 89′ η Μαγιόρκα έχασε δύο τεράστιες ευκαιρίες για να σκοράρει με τον Σάντσεθ, αλλά και στις δύο απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση. Έτσι, το ματς έληξε 1-1 και η Ρεάλ έκανε την πρώτη της γκέλα στη φετινή La Liga.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρεάλ τελείωσε το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές, λόγω αποβολής του Μεντί με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 90+7′ για σκληρό μαρκάρισμα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μαγιόρκα: Γκρέιφ, Μοχίκα, Ράιγιο, Βαλγιέντ, Μαφέο, Νταρντέρ(72’ Μορλάνες), Μασκαρέλ(90+3’ Κοπέτε), Σάμου Κόστα, Ροντρίγκεθ, Ασάνο(72’ Λάριν), Μουρίκι

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ(90’ Μπραχίμ Ντίαθ), Μιλιτάο, Ρίντιγκερ, Μεντί, Μπέλιγχαμ(90’ Λούκας), Τσουαμενί, Μπέλιγχαμ, Βαλβέρδε, Ροδρίγο, Βινίσιους(90’ Γκιουλέρ), Εμπαπέ

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ