Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 1-2: Σούπερ «Λέβα» και νίκη με ανατροπή

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα 1-2: Σούπερ «Λέβα» και νίκη με ανατροπή

Με δύο γκολ του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι (45+5', 48'), η Μπαρτσελόνα ανέτρεψε την εις βάρος της κατάσταση που είχε δημιουργηθεί από το 44' με το τέρμα του Ντούρο και πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 στην έδρα της Βαλένθια

Η Βαλένθια μπορεί να προηγήθηκε με τον Ντούρο στο 44′, αλλά η Μπαρτσελόνα είχε σε φοβερή βραδιά τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

Ο Πολωνός επιθετικός πέτυχε δύο γκολ (45+5′, 48′) και οι Καταλανοί κράτησαν μέχρι τέλους το υπέρ τους 2-1 στο «Μεστάγια», ξεκινώντας με το… δεξί στη φετινή La Liga.

Διαβάστε επίσης: Εύκολα η Άρσεναλ κόντρα στη Γουλβς του Ποντένσε που μπήκε αλλαγή (2-0)

Παρά το γεγονός ότι στο πρώτο ημίχρονο η Μπαρτσελόνα είχε περισσότερες τελικές, στην πρώτη ευκαιρία εντός στόχου η Βαλένθια ευτύχησε να προηγηθεί.

Στο 44′ ο Ντούρο σκόραρε, αλλά το σημαιάκι σηκώθηκε για οφσάιντ. O VAR, ωστόσο, επανεξέτασε τη φάση και το γκολ τελικά μέτρησε για το 1-0 των «νυχτερίδων».

Δεν άργησε όμως να έρθει η απάντηση από την Μπαρτσελόνα. Ο Γιαμάλ έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Λεβαντόφσκι με προβολή σκόραρε για το 1-1, που ήταν αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Ο Πολωνός επιθετικός… ξαναχτύπησε στις αρχές του β’ μέρους, πραγματοποιώντας την απόλυτη ανατροπή για τους «Καταλανούς». Ο Ραφίνια κέρδισε πέναλτι μετά από μαρκάρισμα του Μοσκέρα και ο Λεβαντόφσκι ευστόχησε κάνοντας το 2-1 για την Μπαρτσελόνα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε, με την Μπαρτσελόνα να κρατάει το πρώτο τρίποντο της σεζόν και να κατακτά τη νίκη με σκορ 2-1.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ