Πήρε εξιτήριο ο πατέρας του Γιαμάλ

Ευχάριστα νέα για τον Λαμίν Γιαμάλ που είδε τον πατέρα του να βγαίνει από το νοσοκομείο μετά τη δολοφονική επίθεση που δέχθηκε.

Ο πατέρας του Λαμίν Γιαμάλ, Μουνίρ Νασραουί, βγήκε σήμερα (16/8) από το νοσοκομείο «Germans Trias i Pujol» στη Μπανταλόνα, έχοντας λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο σύμφωνα με το ισπανικό πρακτορείο ειδήσεων EFE.

Ο Νασραουί εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο την Τετάρτη (14/8) το βράδυ, αφού τον μαχαίρωσαν σε ένα υπαίθριο πάρκινγκ στη γειτονιά Ροκαφόντα στο Ματαρό, περίπου τριάντα χιλιόμετρα από τη Βαρκελώνη.

Διαβάστε επίσης: Περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ολυμπιακού έχουν κλείσει θέση στο Πανθεσσαλικό

Τέσσερα άτομα έχουν συλληφθεί για φερόμενη συμμετοχή στα γεγονότα και οδηγήθηκαν ενώπιον της Δικαιοσύνης σήμερα (16/8).

Τα γεγονότα συνέβησαν (14/8) γύρω στις 22:00 (ώρα Ελλάδας) στη γειτονιά Ρο καφόντα, όπου μεγάλωσε ο Λαμίν Γιαμάλ και διαμένουν τώρα η γιαγιά του με τον πατέρα του και τα μεσάνυχτα συνελήφθησαν τρία άτομα για την φερόμενη συμμετοχή τους στην επίθεση με μαχαίρι εναντίον του Νασραουί. Ένας τέταρτος συνελήφθη χθες (15/8).

Χθες ο Νασραουί δέχθηκε επίσκεψη από τον γιο του Λαμίν Γιαμάλ, στον οποίο το νοσοκομείο συνέστησε να μην το κάνει αρχικά για να μην διαταραχθεί η κανονική λειτουργία του.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από