Ριβάλντο: «Αν και αγαπώ την Μπάρτσα, δεν μπορώ να πω ψέματα, ακόμα και με τον Γουίλιαμς η Ρεάλ έχει αβαντάζ»

Ριβάλντο: «Αν και αγαπώ την Μπάρτσα, δεν μπορώ να πω ψέματα, ακόμα και με τον Γουίλιαμς η Ρεάλ έχει αβαντάζ»

Ο Ριβάλντο σχολίασε τις φήμες για την Μπαρτσελόνα και τον Νίκο Γουίλιαμς τονίζοντας πως ακόμα και με την απόκτησή του η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το αβαντάζ.

Οι φήμες για την απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς από την Μπαρτσελόνα δίνουν και παίρνουν, όμως από μόνη της αυτή η κίνηση δεν αρκεί, σύμφωνα με τον Ριβάλντο.

Ο παλαίμαχος Βραζιλιάνος, τόνισε σε δηλώσεις του πως ακόμα και με την απόκτηση του νεαρού εξτρέμ, οι Καταλανοί χρειάζονται κι άλλους παίκτες με ποιότητα, καθώς αυτή την στιγμή η Ρεάλ Μαδρίτης έχει το πλεονέκτημα.

Οι δηλώσεις του Ριβάλντο:

«Αν και έχω μεγάλη αγάπη για την Μπαρτσελόνα, δεν μπορώ να πω ψέματα. Η Ρεάλ έχει αβαντάζ. Εάν ο Νίκο Γουίλιαμς πήγαινε στην Μπαρτσελόνα θα ήταν κάτι θετικό, αλλά συνεχίζω να πιστεύω ότι χρειάζονται ακόμη ένα με δύο μεταγραφικά αποκτήματα για να ξαναγίνει η ομάδα που μάγεψε τον κόσμο.

Για να αλλάξεις επίπεδο θα πρέπει να πάρεις παίκτες και ύστερα να δεις στην αρχή της σεζόν τι θα συμβεί, στις κόντρες σου με την Ρεάλ. Δεν μπορούμε να μιλάμε για αυτό που θα συμβεί αλλά θα πρέπει η Μπαρτσελόνα να δείξει με το παιχνίδι της ότι μπορεί να γίνει ισχυρή όπως η Ρεάλ.

Στα χαρτιά, με την απόκτηση του Νίκο Γουίλιαμς, θα γίνει δυνατή, αλλά θα πρέπει να το δείξει στην πράξη. Χρειάζονται δύο αμυντικοί και ένας επιθετικός για να ενισχυθεί η ομάδα.

Με την απόκτηση τριών σπουδαίων παικτών, η Μπαρτσελόνα θα μπορέσει να παλέψει για τους τίτλους τη νέα σεζόν. Ο Λεβαντόφσκι είναι παγκόσμιος σταρ, είναι αλήθεια, αλλά ξέρουμε ότι μερικές φορές η ηλικία και οι τραυματισμοί μπορεί να έχουν ένα κόστος».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ