Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης οι Ντεπάι, Ερμόσο και Παουλίστα (pic)

Παρελθόν από την Ατλέτικο Μαδρίτης οι Ντεπάι, Ερμόσο και Παουλίστα (pic)

Tην αποχώρηση τριών ποδοσφαιριστών από το ρόστερ της ανακοίνωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης με τους Μέμφις Ντεπάι, Μάριο Ερμόσο και Γκάμπριελ Παουλίστα να αποτελούν παρελθόν από τους «ροχιμπλάνκος»

Η Ατλέτικο Μαδρίτης ετοιμάζεται για μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ της, με τους κολτσονέρος να επικεντρώνονται πρώτα στις αποχωρήσεις και στην συνέχεια στις μεταγραφές.

Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ανακοίνωσε σήμερα (30/6) την αποδέσμευση τριών ποδοσφαιριστών της, με τους Μέμφις Ντεπάι, Μάριο Ερμόσο και και Γκάμπριελ Παουλίστα να είναι πλέον ελεύθεροι να ψάξουν τον επόμενο σταθμό στην καριέρα τους.

Διαβάστε επίσης: «Ερυθρόλευκη» τρέλα: Η φοβερή διαδρομή του ανοιχτού πούλμαν και η παράνοια του κόσμου του Ολυμπιακού! (vid)

«Ο Μάριο Ερμόσο, ο Μέμφις Ντεπάϊ και ο Γκαμπριέλ Παουλίστα, δεν θα φορούν πλέον τα χρώματα του συλλόγου. Ο σύλλογος εύχεται στους παίκτες τα καλύτερα για το υπόλοιπο της καριέρας τους», αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση των «ροχιμπλάνκος».

Βέβαια, οι Μαδριλένοι έκαναν ένα ξεχωριστό ευχαριστήριο βίντεο για τον Ερμόσο. Ο 29χρονος αμυντικός αγωνίστηκε για 5 χρόνια στην Ατλέτικο, καταγράφοντας 174 συμμετοχές, ενώ αποτέλεσε και βασικό παράγοντα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος τη σεζόν 2020-2021.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ