Αφήνει την Ρεάλ για τα… πετροδόλαρα ο Χοσέλου

Αφήνει την Ρεάλ για τα… πετροδόλαρα ο Χοσέλου

Σύμφωνα με ισπανικό δημοσίευμα, ο Χοσέλου πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από τη Ρεάλ Μαδρίτης, κυνηγώντας την ευκαιρία στο Κατάρ για ένα μεγάλο τελευταίο συμβόλαιο στην καριέρα του

Ο Χοσέλου μπορεί να βρίσκεται στην αποστολή της Ισπανίας για το Euro 2024, ωστόσο φαίνεται να έχει πάρει κάποιες σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Relevo», ο 34χρονος επιθετικός πήρε την απόφαση να αρνηθεί την πρόταση ανανέωσης της Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη έναν χρόνο, θέλοντας να κυνηγήσει το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: Το… άλλο καλοκαίρι του Ολυμπιακού, η αντίστροφη μέτρηση και τα μεγάλα φιλικά

Συγκεκριμένα, ο Ισπανός στράικερ, που αγωνίστηκε φέτος με ιδιαίτερη επιτυχία στους «μερένχες» ως δανεικός από την Εσπανιόλ, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τη Αλ Γκαράφα, ετοιμάζοντας βαλίτσες για Κατάρ.

Η έλευση των Εμπαπέ και Έντρικ στην επιθετική γραμμή των Μαδριλένων θα μείωνε σημαντικά τον χρόνο συμμετοχής του Χοσέλου, για αυτό και ο ποδοσφαιριστής εξέτασε και τελικώς πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το «Μπερναμπέου».

Τη σεζόν που μας πέρασε, κατέγραψε 49 συμμετοχές, αγωνιζόμενος κυρίως ως αλλαγή, με 17 γκολ και 3 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, πανηγυρίζοντας τον τίτλο της La Liga, αλλά και το Champions League.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ