Αυτόν θέλει για παρτενέρ του Μοράτα ο Σιμεόνε

Αυτόν θέλει για παρτενέρ του Μοράτα ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει διαλέξει τον φορ που θα πλαισιώσει τον Άλβαρο Μοράτα στην επίθεση της Ατλέτικο Μαδρίτης, ενόψει τη νέας σεζόν.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ενισχύσει την επίθεση της και κινήθηκε, χωρίς όμως επιτυχία, για τον Χούλιαν Αλβαρες της Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Αργεντινός επιθετικός της πρωταθλήτριας δεν θα παραχωρηθεί και ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει στρέψει την προσοχή του στον Αρτέμ Ντόβμπικ, όπως σχετικά αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «Mundo Deportivo».

Διαβάστε επίσης: Τα παιδιά του Πειραιά και το… Γουέμπλεϊ

Ο 26χρονος Ουκρανός φορ της Τζιρόνα, ο οποίος έκανε «θραύση» στο ισπανικό πρωτάθλημα με 25 γκολ και δέκα ασίστ σε 41 συμμετοχές, σε όλες τις διοργανώσεις, έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2028 και η ομάδα της Μαδρίτης ανέβασε την προσφορά της στα 40 εκατ. ευρώ για να πάρει τα δικαιώματα του, καθώς η πρώτη πρόταση 25 εκατ. ευρώ απορρίφθηκε από την Τζιρόνα.

Ο Σιμεόνε «τελειώνει» πρωτοκλασάτο παίκτη του

Μετά τους Στέφαν Σάβιτς και Μέμφις Ντεπάι και ο Σαούλ Νίγκεθ θ’ αποχωρήσει από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο 29χρονος διεθνής μέσος έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με τους «ροχιμπλάνκος», οι οποίοι όμως ειδοποίησαν τον ατζέντη του να φέρει προτάσεις για να αποχωρήσει από την ομάδα.

Ο Σαούλ προέρχεται από τις ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά το 2008 σε ηλικία 14 ετών εντάχθηκε στην Ατλέτικο, από την οποία έφυγε μόνο δύο σεζόν για να παίξει δανεικός στη Ράγιο Βαγιεκάνο (2012-2014) και στην Τσέλσι (2021-2022).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ