Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμη να ανακοινώσει την παραμονή του Μόντριτς για ακόμα ένα χρόνο

Ρεάλ Μαδρίτης: Έτοιμη να ανακοινώσει την παραμονή του Μόντριτς για ακόμα ένα χρόνο

Η Ρεάλ Μαδρίτης άκουσε την επιθυμία του Λούκα Μόντριτς και σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα θα ανανεώσει για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται τέλος Ιουνίου.

Ο Λούκα Μόντριτς μετακόμισε το 2012 στο «Μπερναμπέου» από την Τότεναμ κι έκτοτε έχει σαρώσει τους τίτλους με τη Ρεάλ Μαδρίτης, φτάνοντας το βράδυ του Σαββάτου (01/06) συνολικά τους 26 τίτλους (4 πρωταθλήματα Ισπανίας, 2 Κύπελλα, 5 Σούπερ Καπ Ισπανίας, 6 Champions League, 4 Σούπερ Καπ Ευρώπης, 5 Παγκόσμια Κύπελλα Συλλόγων).

Παρά το γεγονός ότι ο Κροάτης διανύει το 39ο έτος της ηλικίας του, η Βασίλισσα της Ευρώπης είναι διατεθειμένη να τον κρατήσει στο ρόστερ και γι’ αυτό τον λόγο του προσφέρει νέο συμβόλαιο.

Διαβάστε επίσης: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης το έκανε και για όλους αυτούς που δεν πρόλαβαν να το ζήσουν (vid)

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους και μέσα στις επόμενες ημέρες ο Κροάτης θρύλος των μπλάνκος θα υπογράψει νέο συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας.

Μάλιστα, αναφέρεται πως προτεραιότητα για τον Μόντριτς ήταν η παραμονή του στη Μαδρίτη, κάτι που επιβεβαιώνεται από το γεγονός ότι δεν νοιάστηκε για τα χρήματα, απορρίπτοντας δύο μεγάλες προτάσεις από το MLS και την Σαουδική Αραβία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ