Απαλλάχθηκε ο Λαπόρτα από την υπόθεση Νεγκρέιρα

Απαλλάχθηκε ο Λαπόρτα από την υπόθεση Νεγκρέιρα

Καλά νέα για την Μπαρτσελόνα και το πρόεδρό της, Ζοάν Λαπόρτα, ο οποίος απαλλάχθηκε από το δικαστήριο για την υπόθεση του Νεγκρέιρα.

Θετικές εξελίξεις για την Μπαρτσελόνα έρχονται από το… μέτωπο της υπόθεσης Νεγκρέιρα, καθώς ο Ζοάν Λαπόρτα απαλλάχθηκε από ποινικές διώξεις.

Η εν λόγω απόφαση δεν έχει να κάνει μόνο για τον πρόεδρο των «μπλαουγκράνα», αλλά και για ολόκληρο το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου από το 2003 μέχρι το 2010. Όλα αυτά, μετά και την πρώτη «νίκη» με την απαλλαγή των Καταλανών από κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος για την ίδια υπόθεση.

«Αυτό το ψήφισμα εκτιμάται θετικά, με βάση ένα αυστηρό κριτήριο που μας επιτρέπει να διευκρινίσουμε τα υπό διερεύνηση γεγονότα για να τα φέρουμε σε σημαντική διευκρίνιση, διατηρώντας την πεποίθησή μας ότι μέσω της δικαιοσύνης μπορεί να αποδειχθεί η απόλυτη αθωότητα του συλλόγου». ανέφερε η Μπαρτσελόνα.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως η σοβαρότερη κατηγορία περί αθλητικής διαφθοράς παραμένει στην υπόθεση Νεγκρέιρα, με τους «μπλαουγκράνα» να αναμένουν τις εξελίξεις.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ