Ο Χεσούς Νάβας ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την Σεβίλλη στο τέλος της σεζόν (vid)

Μετά από συνολικά 684 παιχνίδια με την Σεβίλλη, σε δύο θητείες, ο εμβληματικός αρχηγός των Ανδαλουσιάνων, Χεσούς Νάβας, ανακοίνωσε ότι θα αποχαιρετήσει το «Σάντσεθ Πιθχουάν» στο φινάλε της σεζόν

Υποστολή σημαίας στην Σεβίλλη, καθώς ο εμβληματικός αρχηγός των Ανδαλουσιάνων, Χεσούς Νάβας, ανακοίνωσε ότι θα αποχωρήσει από τον σύλλογο της καρδιάς του στο τέλος της σεζόν.

Ο 38χρονος άσος γνωστοποίησε στη διοίκηση της ομάδας ότι θα αποχωρήσει το ερχόμενο καλοκαίρι, και παρά την προσπάθεια των ιθυνόντων να τον μεταπείσουν με νέο συμβόλαιο, εκείνος ξεκαθάρισε ότι έχει πάρει την απόφασή του να φύγει από την Σεβίλλη, όπου έχει ζήσει τις μεγαλύτερες στιγμές της καριέρας του.

Διαβάστε επίσης: O Oρτα και η «σιδερένια» μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού

Ύστερα από δύο Κύπελλα UEFA, ισάριθμα Europa League, δύο Κύπελλα Ισπανίας, άλλα τόσα Super Cup Ισπανίας και 684 παιχνίδια με τη φανέλα των Ανδαλουσιανών, ο Χεσούς Νάβας, μέσα από το επίσημα social media της Σεβίλλης είπε το «αντίο» στους φίλους του συλλόγου με τους οποίους συνδέθηκε όσο λίγοι. Η πόρτα για τον ίδιο θα παραμείνει ανοικτή εφόσον επιθυμεί να επιστρέψει για να αναλάβει κάποιο πόστο.

Παρά την ηλικία του, ο διεθνής Ισπανός μπακ αγωνίστηκε φέτος 35 παιχνίδια και σκοπός του πολύπειρου δεξιού μπακ είναι να δώσει το «παρών» στο επερχόμενο Euro με τη «φούρια ρόχα». Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση, με τον ίδιο, όμως, να εξετάζει και το ενδεχόμενο να αγωνιστεί σε κάποιον άλλον σύλλογο της Ισπανίας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από