H επιστροφή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Έτοιμος να γυρίσει στους πάγκους ο Ισπανός- Με ποια ομάδα μιλάει

H επιστροφή του Ντιέγκο Μαρτίνεθ: Έτοιμος να γυρίσει στους πάγκους ο Ισπανός- Με ποια ομάδα μιλάει

Πέντε μήνες μετά την απόλυση του από τον Ολυμπιακό, ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι έτοιμος να καθίσει ξανά σε πάγκο

Θυμάται κανείς τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ; Στο μεγάλο λιμάνι, μάλλον όχι. Είναι τέτοια η δημοφιλία του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ αλλά και τόσο μεγάλη η ψυχολογική διαφοροποίηση που σου δίνεται η εντύπωση πως ο Βάσκος δεν είναι ο τρίτος τεχνικός μες τη σεζόν αλλά ο πρώτος. Κάπως έτσι; Ούτε λόγος για τον Κάρλος Καρβαλιάλ. Ούτε λόγος και για τον Μαρτίνεθ που απολύθηκε στις αρχές του Δεκέμβρη ξεκινώντας το σχετικό ντόμινο.

Τι κάνει ο άλλοτε ο Ερυθρόλευκος από τότε; Τίποτα. Περιμένει την ευκαιρία του να επιστρέψει. Και όπως όλα δείχνουν αυτή την ευκαιρία θα του την δώσει η Μαγιόρκα. Οι Νησιώτες τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος της La Liga μοιάζουν να έχουν σώσει την παρτίδα της παραμονής –έχουν έξι βαθμούς παραπάνω από την Κάντιθ που αυτή τη στιγμή είναι η 18η της κατάταξης-, ενώ έχασαν και στον τελικό του κυπέλλου από την Μπιλμπάο του Ερνέστο Βαλβέρδε. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι… πανηγυρίζουν και όλας για τη σεζόν που κάνουν.

Διαβάστε επίσης: Τι θα γίνει με τα εισιτήρια της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League: Η deadline και οι φήμες για τις χιλιάδες επιστροφές

Κάπως έτσι όλα συνηγορούν ότι σύντομα ο Χαβιέρ Αγκίρε θα αποχωρήσει από των πάγκο τους. Το συμβόλαιο του Μεξικανού τεχνικού εκπνέει στις 30 Ιουνίου, δίχως η Μαγιόρκα να έχει κινήσει τις διαδικασίες για την ανανέωση του. Ποιο όνομα λοιπόν είναι αυτό που ακούγεται περισσότερο ως τώρα; Του Ντιέγκο Μαρτίνεθ. O 43χρονος τεχνικός τελευταία φορά δούλεψε στην πατρίδα του για την Εσπανιόλ –απολύθηκε λίγο πριν από την υποβιβασμό της- και είναι αλήθεια πως ψάχνει μια επανεκκίνηση. Να δούμε λοιπόν αν αυτή θα του προκύψει μέσω της Μαγιόρκα.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ