Aντσελότι: «Ο Μπέλινγκχαμ αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Aντσελότι: «Ο Μπέλινγκχαμ αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο»

Ο Κάρλο Αντσελότι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ τονίζοντας ότι αυτή τη στιγμή είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο

Η χρονιά εξελίσσεται ιδανικά για την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας στο ισπανικό πρωτάθλημα ενώ έχει περάσει και στην φάση των «16» του Champions League, αφού τερμάτισε στην πρώτη θέση του ομίλου σημειώνοντας 6 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Η Βασίλισσα της Ευρώπης φέτος έχει τον Τζουντ Μπέλινγκχαμ να την οδηγεί, με τον Άγγλο αστέρα να έχει σημειώσει 17 γκολ και να έχει μοιράσει 5 ασίστ στους συμπαίκτες του σε σύνολο 22 εμφανίσεων μέχρι τώρα στην σεζόν.

Διαβάστε επίσης: Καρβαλιάλ: «Να δείξουμε πως είμαστε δυνατοί και ξέρουμε να αντιδράμε»

Οι Μερένχες αυτές τις μέρες προετοιμάζονται για το παιχνίδι Κυπέλλου κόντρα στην Αραντίνα (6/1, 22:00), ομάδα 4ης Εθνικής κατηγορίας, και ο Κάρλο Αντσελότι στη συνέντευξη Τύπου μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον 21χρονο διεθνή άσο, όταν ρωτήθηκε εάν είναι ο καλύτερος παίκτης αυτή τη στιγμή στον κόσμο.

«Τα πάει πολύ καλά, αν λάβουμε κιόλας υπόψιν ότι έπρεπε να προσαρμοστεί σε μια νέα κουλτούρα και γλώσσα. Προφανέστατα είναι ο κορυφαίος» ανάφερε χαρακτηριστικά ο Ιταλός προπονητής μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τον Μπέλινγκχαμ.

 

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ