H ΜΑRCA αποθέωσε τον Δουβίκα για την χθεσινή του εμφάνιση

H ΜΑRCA αποθέωσε τον Δουβίκα για την χθεσινή του εμφάνιση

Ο Τάσος Δουβίκας ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη-πρόκριση της Θέλτα επί της Σεστάο αφού πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, με την κορυφαία ισπανική εφημερίδα MARCA να αποθεώνει τον Έλληνα επιθετικό για την εμφάνισή του.

H Θέλτα κέρδισε δύσκολα την Σεστάο (ομάδα τρίτης εθνικής κατηγορίας) με 2-1, χάρις στα δύο γκολ που πέτυχε ο Τάσος Δουβίκας, και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Copa del Rey.

Ο Έλληνας επιθετικός ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα της Γαλικίας, ανοίγοντας αρχικά το σκορ στο 17ο λεπτό και στη συνέχεια χαρίζοντας την πρόκριση στην ομάδα του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 78′.

Διαβάστε επίσης: Απέκλεισαν την Πέτρου Ράλλη οι συγγενείς των προσαχθέντων – Τι ανέφερε ο πατέρας 26χρονου

Mετά από αυτή την εμφάνιση, η MARCA σε σημερινό της δημοσίευμα έσπευσε να αποθεώσει τον 24χρονο διεθνή άσο, τονίζοντας πως με τα κατορθώματά του ο Δουβίκας έσωσε την ομάδα του από έναν ντροπιαστικό αποκλεισμό, ενώ παράλληλα γλίτωσε και τον Ράφα Μπενίτεθ από την απόλυση, καθώς ο Ισπανός προπονητής βρίσκεται υπό πίεση λόγω των  συνεχόμενων αρνητικών αποτελεσμάτων της Θέλτα.

Θυμίζουμε ότι η Θέλτα βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού, έχοντας μόλις 9 βαθμούς μετά από 15 αγωνιστικές, ενώ η τελευταία νίκη που έχει πετύχει ήταν κόντρα στην Αλμερία στις αρχές Σεπτέμβρη. Έκτοτε έχουν περάσει 11 παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς νίκη με τον Μπενίτεθ να δέχεται έντονη κριτική.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ