Μαγιόρκα – Μπαρτσελόνα 2-2: Κόλλησαν στο «x» oι Καταλανοί

Σε μια αναμέτρηση που δεν πήγε ποτέ στα... μέτρα της, η Μπαρτσελόνα έμεινε ισόπαλη με σκορ 2-2 απέναντι στη Μαγιόρκα.

Απώλεια βαθμών για την πρωτοπόρο Μπαρτσελόνα η οποία έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Μαγιόρκα, εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της La Liga.

Οι Καταλανοί δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των αντιπάλων τους, σε ένα παιχνίδι που από την αρχή τίποτα δεν πήγαινε με το μέρος τους, ειδικά στο επιθετικό κομμάτι.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για τη Μαγιόρκα που μπόρεσε να ανοίξει το σκορ στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης με δράστη τον Μουρίκι που έκανε το 1-0. Η Μπαρτσελόνα είχε την συντριπτική κατοχή, όμως δεν είχε τον τρόπο να απειλήσει την αντίπαλη εστία.

Παρόλα αυτά κατάφερε να ισοφαρίσει με τον Ραφίνια στο 41′ και να μπει ξανά στη διεκδίκηση της νίκης στο 41′. Όμως οι γηπεδούχοι είχαν άμεση απάντηση στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Πρατς να σκοράρει και να κάνει το 2-1 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Όπως ήταν λογικό οι «μπλαουγκράνα» βγήκαν στο δεύτερο μέρος για να πιέσουν και να κυνηγήσουν εκ νέου την ισοφάριση. Η οποία εν τέλει ήρθε αργά στο ματς, με τον Φερμίν Λόπεθ που είχε περάσει ως αλλαγή, να κάνει το 2-2 στο 75ο λεπτό. Τίποτα δεν άλλαξε στη συνέχεια και έτσι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από έναν βαθμό.

Μαγιόρκα (Χαβιέρ Αγκίρε): Ραΐκοβιτς – Βάλιεντ, Νάστασιτς, Κοπέτε – Τζιοβάνι Γκονσάλες (85’ λ. τρ. Φαν ντερ Χέιντεν), Αντόνιο Σάντσεθ (62’ Νταρντέρ), Σάμου Κόστα, Ντάνι Ροντρίγκεθ (85’ Μορλάνες), Μαφέο (35’ λ. τρ. Τζάουμε Κόστα) – Αμπντόν Πρατς (62’ Λάριν), Μουρίκι.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι): Τερ Στέγκεν – Ζοάο Κανσέλο, Αραούχο, Ίνιγκο Μαρτίνεθ (78’ Κουντέ), Μπάλντε – Γκάβι, Οριόλ Ρομέου (64’ Φερμίν Λόπεθ), Γκιντογκάν, Ραφίνια – Φεράν Τόρες (56’ Λεβαντόφσκι), Ζοάο Φέλιξ (64’ Γιαμάλ).

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από