Χαμός στην Ισπανία: «Συνελήφθησαν τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)

Χαμός στην Ισπανία: «Συνελήφθησαν τρεις παίκτες της Ρεάλ Μαδρίτης» (pic)

Σύμφωνα με την El Confidencial, ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν για υπόθεση διάδοσης σεξουαλικού υλικού με ανήλικη.

«Βόμβα» από την El Confidencial! Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ισπανική ιστοσελίδα σε δημοσιεύματά της, τρεις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στη Ρεάλ Μαδρίτης συνελήφθησαν για υπόθεση διάδοσης σεξουαλικού υλικού στο οποίο μετέχει ανήλικη κοπέλα.

Πρόκειται για ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στην ομάδα Νέων και στην τρίτη ομάδα του ισπανικού συλλόγου, με την El Confidencial, μάλιστα, να αναφέρει ότι είναι πολύ πιθανό η έρευνα να συνεχιστεί και να διευρυνθεί και σε παίκτες της πρώτης ομάδας.

Διαβάστε επίσης: Ο 2ος πιο ακριβοπληρωμένος Έλληνας ποδοσφαιριστής όλων των εποχών – Το τρελό νέο συμβόλαιο του Τσιμίκα

Σύμφωνα με το εν λόγω δημοσίευμα, όλα άρχισαν στις 6 Σεπτεμβρίου, όταν η μητέρα της ανήλικης προέβη σε καταγγελία στην περιοχή Μοχάν των Κανάριων Νήσων. Αμέσως οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για το περιστατικό και σήμερα (14/09) προχώρησαν σε τρεις συλλήψεις, οι οποίες αφορούν μέλη των Νέων και της Γ’ ομάδας της Ρεάλ Μαδρίτης.

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα:

Το βράδυ της Πέμπτης η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι ένας παίκτης της Β’ ομάδας και τρεις από την Γ’ ομάδα έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία, αλλά δεν επιβεβαιώνει τα ρεπορτάζ περί σύλληψης τριών ποδοσφαιριστών της.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνει ότι έμαθε πως ένας παίκτης της Β’ ομάδας και τρεις από την Γ’ ομάδα έδωσαν κατάθεση στην αστυνομία, με αφορμή μία καταγγελία που έγινε για φερόμενη διάδοση ενός ιδιωτικού βίντεο μέσω WhatsApp (σ.σ. εφαρμογή επικοινωνίας). Όταν ο σύλλογος θα ενημερωθεί λεπτομερώς για το συγκεκριμένο γεγονός, τότε θα λάβει και τα κατάλληλα μέτρα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ