Επιστρέφει στις ρίζες του ο Σέρχιο Ράμος (pic)

Επιστρέφει στις ρίζες του ο Σέρχιο Ράμος (pic)

Όλα δείχνουν πως ο κορυφαίος κατά πολλούς αμυντικός στην ιστορία, ο Σέρχιο Ράμος επιστρέφει στην ομάδα που τον ανέδειξε, τη Σεβίλλη.

Ο Σέρχιο Ράμος φαίνεται πως είναι από τους τελευταίους ρομαντικούς στο χώρο του ποδοσφαίρου, αψηφώντας τα εκατομμύρια των Σαουδαράβων και επιλέγοντας να συνεχίσει την καριέρα του, εκεί που ξεκίνησε, στη Σεβίλλη.

Τι και αν η Αλ Ιτιχάντ ήταν έτοιμη για ακόμη ένα μπαμ στο φετινό μεταγραφικό παζάρι, ο Ράμος δεν θέλησε να ακολουθήσει το δρόμο όλων αυτών που έκαναν το ταξίδι για τη Μέση Ανατολή.

Διαβάστε επίσης: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Ποντένσε (pic)

Ο 37χρονος κεντρικός αμυντικός μετά από δύο χρόνια παρουσίας στο Παρίσι, εκεί οπού ταλαιπωρήθηκε σημαντικά από τραυματισμούς, αλλά όσο αγωνίστηκε έδειξε πως βρίσκεται ακόμη σε κορυφαίο επίπεδο, δεν «ψήθηκε» ούτε από την πρόταση της Γαλατάσαραϊ, που ακολουθεί ένα μοντέλο Σαουδικής Αραβίας, «χτυπώντας» κάθε ελεύθερο παίκτη, επιλέγει να γυρίσει στην Ανδαλουσία.

Με τη Σεβίλλη στην πρώτη του παρουσία, είχε 49 συμμετοχές και 3 γκολ, πριν φύγει με 27 εκατομμύρια για τη Ρεάλ Μαδρίτης το 2005.

Με τη «Βασίλισσα» ο Ράμος έπαιξε 671 φορές, πέτυχε 101 γκολ και είχε ακόμη 40 ασίστ. Μετά από την κατάκτηση 2 Euro και ενός Παγκοσμίου Κυπέλλου με την Ισπανία, αλλά και 4 Champions League με τη Ρεάλ, με τα χρώματα της Παρί πέτυχε 6 γκολ σε 58 ματς, στην διετία που αγωνίστηκε στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η ενδεχόμενη επιστροφή του στη Σεβίλλη λύνει σε μεγάλο βαθμό το κενό στο κέντρο της άμυνας των νικητών του Europa League, της προηγούμενης σεζόν, που σίγουρα θα χρειαστούν την εμπειρία του Ισπανού στόπερ στον όμιλο του Champions League, κόντρα στις Άρσεναλ, Αϊντχόφεν και Λανς.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ