Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-7: Ισοπέδωσε τη Ράγιο η ομάδα του Σιμέονε

Ράγιο Βαγιεκάνο – Ατλέτικο Μαδρίτης 0-7: Ισοπέδωσε τη Ράγιο η ομάδα του Σιμέονε

Δεν έδειξε κανένα «έλεος» η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο, με την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε να διαλύει τους γηπεδούχους με 7-0.

Καταιγιστική ήταν η Ατλέτικο Μαδρίτης απέναντι στην Ράγιο Βαγιεκάνο αφού τη συνέτριψε εκτός έδρας με 7-0 στο τοπικό ντέρμπι της Μαδρίτης για την τρίτη αγωνιστική της LaLiga. Αυτή είναι η μεγαλύτερη εκτός έδρας επικράτηση στην ιστορία των «ροχιμπλάνκος» στο πρωτάθλημα Ισπανίας.

Το τελικό σκορ λέει τα πάντα για την εικόνα των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, με την αναμέτρηση να έχε κριθεί στα πρώτα 36 λεπτά. Μόλις στο 2′ ο Γκριεζμάν άνοιξε το σκορ μετά από ασίστ του Ντε Πολ. Στο 16′ ήταν η σειρά του Ντεπάι να βρει το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Ο Ολλανδός έγινε αναγκαστική αλλαγή στο 35ο λεπτό και ένα λεπτό αργότερα ο Μολίνα έκανε το 3-0.

Διαβάστε επίσης: Στην Αθήνα Αργεντινός ατζέντης για τη μεταγραφή του Πιερότι στον Ολυμπιακό

Αυτό ήταν το σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Ο Σιμεόνε προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, όμως σχεδόν τίποτα δεν άλλαξε και δεν επηράσε την Ατλέτικο από το να δώσει διαστάσεις θριάμβου στην επικράτησή της.

Ο Μοράτα έκανε το 4-0 στο 73′, στο 79΄ο Κορέα έκανε το 5-0 και ακολούθησαν άλλα δύο τέρματα από τους Μοράτα και Γιορέντε στο 84′ και 86′ για να διαμορφωθεί το τελικό 7-0.

Ράγιο Βαγιεκάνο: Ντιμιτριέφσκι, Μπαλιού, Ερνάντες, Λεζέν, Εσπίνο (82′ Τσαβαρία), Παλαθόν, Βαλεντίν, Λόπεθ, Ριβέρ, Τρέχο, Ντε Τόμας.

Ατλέτικο: Όμπλεκ, Μολίνα, Σάβιτς, Βίτσελ, Ερμόσο, Σαούλ, Ντε Πολ, Μπάριος, Καράσκο, Γκριεζμάν, Ντεπάι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ