Ρεάλ Μαδρίτης: Απέρριψε την Μπάγερν και πλησιάζει στους «μερένχες» ο Κέπα

Ρεάλ Μαδρίτης: Απέρριψε την Μπάγερν και πλησιάζει στους «μερένχες» ο Κέπα

Στο προσκήνιο έχει περάσει ο Κέπα στην Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος πιθανολογείται πως θα είναι ο αντικαταστάτης του Κουρτούα, καθώς απέρριψε την πρόταση της Μπάγερν σύμφωνα με ΜΜΕ της Γερμανίας.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Χάρι Κέιν από την Τότεναμ, ο οποίος ανακοινώθηκε επίσημα, η Μπάγερν έχει στρέψει το ενδιαφέρον της στην απόκτηση τερματοφύλακα καθώς είναι πλέον η θέση στην οποία χρειάζεται επειγόντως ενίσχυση.

Με την κατάσταση του Μάνουελ Νόϊερ να βρίσκεται υπό εξέταση και με τον Ουλράϊχ να είναι ο μόνος διαθέσιμος γκολκίπερ στο ρόστερ, οι «Βαυαροί» είχαν στοχεύσει στη απόκτηση του Κέπα -μεταξύ άλλων- από την Τσέλσι, ωστόσο σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Γερμανίας, ο Ισπανός κίπερ παρουσιάζεται πλέον πολύ κοντά στο να επιστρέψει στην πατρίδα του, για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης, απορρίπτοντας την πρόταση της Μπάγερν.

Διαβάστε επίσης: Εξελίξεις με Ροντινέι στον Ολυμπιακό – Ανοίγει θέση στο ρόστερ – Τι γίνεται με Ραμόν, Μπα

Το όνομα του 28χρονου κίπερ είχε συνδεθεί με τους «μερένχες» αμέσως μετά την είδηση για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη ο Τιμπό Κουρτουά (υπέστη ρήξη χιαστού), μαζί με εκείνα των Γιασίν Μπόνο (Σεβίλλη) και Νταβίντ Ντε Χέα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Κέπα είναι εκείνος που πλησιάζει στο να γίνει παίκτης της Ρεάλ από τους τρεις προαναφερθέντες, αφού έδωσε αρνητική απάντηση στην Μπάγερν Μονάχου παρόλο που οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών ήταν σε προχωρημένο και σε καλό στάδιο ώστε να υπάρξει συμφωνία.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ