LA LIGA

Σε ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα, Χετάφε και Βαλένθια έμειναν στο 0-0, στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της La Liga.
Οι γηπεδούχοι έμειναν για 5ο σερί αγώνα χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα (0-3-2) και σαφώς με το βαθμό που πήραν δεν απομακρύνθηκαν σημαντικά από τις τελευταίες θέσεις της κατάταξης, ενώ για τις «νυχτερίδες» η σημερινή ήταν η πρώτη απώλεια μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες.
H Χετάφε ήταν καλύτερη σε ολόκληρη τη διάρκεια της αναμέτρησης, είχε την κατοχή, είχε τις ευκαιρίες, όμως την έλειπε το γκολ που θα της δώσει το θετικό αποτέλεσμα, σε αντίθεση με τη Βαλένθια που δεν βρήκε ποτέ ρυθμό και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να γίνει ουσιαστικά απειλητική ώστε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από την αναμέτρηση.