«Μπαμ» στην La Liga – Ο Φαλκάο στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Παστόρε στην Έλτσε

«Μπαμ» στην La Liga – Ο Φαλκάο στη Ράγιο Βαγιεκάνο, ο Παστόρε στην Έλτσε

Δύο μεταγραφικές «βόμβες» ενεργοποίησαν, η Ράγιο Βαγιεκάνο και η Έλτσε.

Δύο σπουδαίοι επιθετικοί, που βρίσκονται βέβαια στη «δύση» της καριέρας τους και είχαν μείνει χωρίς ομάδα, συμφώνησαν να αγωνιστούν σε δύο χαμηλού βεληνεκούς ομάδες της LaLiga. Ο Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος έλυσε πριν λίγες ημέρες το συμβόλαιό του με τη Γαλατάσαραϊ, υπέγραψε στη νεοφώτιστη Ράγιο Βαγιεκάνο και επιστρέφει στην Ισπανία μετά από οκτώ χρόνια.

Ο 35χρονος Κολομβιανός είχε μία εξαιρετική διετία στην Ατλέτικο Μαδρίτης (2011-13), με την οποία κατέκτησε το Europa League, το Σούπερ Καπ Ευρώπης (είχε κάνει μάλιστα χατ-τρικ απέναντι στην Τσέλσι) κι ένα κύπελλο Ισπανίας. Το 2013 μεταγράφηκε στη Μονακό, αλλά οι διαδοχικοί τραυματισμοί «φρέναραν» την καριέρα του, στη διάρκεια της οποίας πάντως αγωνίστηκε -ως δανεικός- σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ενας άλλος Νοτιοαμερικανός, ο Χαβιέρ Παστόρε, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με την Ελτσε και θα δοκιμάσει για πρώτη φορά την τύχη του στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο 32χρονος Αργεντινός πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία τον απέκτησε το 2011 από την Παλέρμο, έναντι 42 εκατ. ευρώ. Στη γαλλική πρωτεύουσα ο Παστόρε έμεινε επτά χρόνια και πανηγύρισε πέντε πρωταθλήματα, δύο κύπελλα, πέντε λιγκ καπ και τέσσερα σούπερ καπ. Την τελευταία τριετία ο Αργεντινός ανήκε στη Ρόμα, χωρίς όμως να καταγράψει πολλές συμμετοχές.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ