
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Λιονέλ Μέσι, χαρακτηρίζοντας τον ως τον κορυφαίο ποδοσφαιριστή που υπάρχει και υπήρξε στην ιστορία.
Ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποθέωσε για ακόμη μία φορά τον Λιονέλ Μέσι. μετά τη νέα εντυπωσιακή εμφάνιση του Αργεντινού σούπερ σταρ στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη (0-5) της Μπαρτσελόνα στην Ανδαλουσία απέναντι στην Μπέτις.
Ο Αργεντινός σούπερσταρ «ανάγκασε» τον Βάσκο πρώην προπονητή του Ολυμπιακού σε υπόκλιση με αφορμή τα δύο γκολ που πέτυχε και την ασίστ σε εκείνο που σημείωσε ο Σουάρες.
Ο Βαλβέρδε χαρακτήρισε τον Μέσι ως τον καλύτερο παίκτη που υπήρξε στην ιστορία του ποδοσφαίρου και τόνισε πως πρέπει να απολαμβάνουμε τον τρόπο που αγωνίζεται.

Μεγάλος Διαγωνισμός to10.gr – Δώρο 5 διπλές προσκλήσεις για την αναμέτρηση Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ
«Πρέπει να απολαμβάνουμε τον Μέσι, τον τρόπο που παίζει, τον τρόπο που κινείται. Εγώ υπέφερα από αυτόν ως αντίπαλος, αλλά είναι χωρίς αμφιβολία ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει και υπήρξε σε όλη την ιστορία του ποδοσφαίρου», είπε ο προπονητής της Μπαρτσελόνα.