Photostory: Η «πρώτη» των Μιραλάς, Γκαρθία, Ιγκόρ στο Καραϊσκάκη (pics)

To10.gr παρουσιάζει τις πρώτες στιγμές των Κέβιν Μιραλάς, Οσκαρ Γκαρθία και Ιγκόρ Σίλβα στον Ολυμπιακό. Δείτε τις φωτογραφίες

Ο Κέβιν Μιραλάς επέστρεψε στον Ολυμπιακό πριν λίγες ημέρες. Και το μεσημέρι της Τετάρτης πάτησε ξανά το χορτάρι του αγαπημένου του γηπέδου. Ο Βέλγος επιθετικός επιλέχθηκε από τον Οσκαρ Γκαρθία για το αρχικό σχήμα της αναμέτρησης με τον Πλατανιά, για τους «16» του Κυπέλλου, με την επιστροφή του να γίνεται δεκτή με ενθουσιασμό.

Ο Βέλγος επιθετικός φόρεσε τη φανέλα των Πειραιωτών, έκανε προθέρμανση με τους συμπαίκτες του και γνώρισε την αποθέωση. Οπως και σε κάθε επαφή του με την μπάλα. Ακόμνη και στο ζέσταμα!

Πέραν του Μιραλάς, ωστόσο, το παιχνίδι με τον Πλατανιά αποτέλεσε το ντεμπούτο και του νέου προπονητή του Ολυμπιακού. Ο Οσκαρ Γκαρθία κάθισε στον πάγκο των Πειραιωτών για πρώτη φορά, έχοντας δίπλα τους τον βοηθό του, Αντόνιο Πουσέ και τον Χρήστο Κόντη, που παραμένει στους Πειραιώτες, ως μέλος του τεχνικού τιμ.

Τέλος, στο γήπεδο βρέθηκε για πρώτη φορά και το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των Πειραιωτών, Ιγκόρ Σίλβα, ο οποίος είχε εγκάρδια συζήτηση με τον Φελίπε Πάρντο, αλλά και τους υπόλοιπους Λατίνους του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήδη τον «αγκάλιασαν» και τον βοηθούν στην προσαρμογή.

ΚΑΝΤΕ «ΚΛΙΚ» ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από