Η αποστολή του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα

Η αποστολή του ΠΑΟΚ με τα Τρίκαλα

Με απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό αγώνα με τα Τρίκαλα, αύριο (9/1) στο γήπεδο της Τούμπας. Εκτός έμειναν οι Πασχαλάκης, Κάνιας, Μάτος και Κάμπος.

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για τον επαναληπτικό κόντρα στα Τρίκαλα στο γήπεδο της Τούμπας. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον αγκώνα και έμεινε προληπτικά στο γυμναστήριο, όπου έκανε θεραπεία. Ο Χοσέ Κάνιας ταλαιπωρείται από ισχιαλγία που του έχει προκαλέσει ενοχλήσεις στη γάμπα, ακολουθεί θεραπεία και αναμένεται να απουσιάσει και από το παιχνίδι με την Κέρκυρα.

Ο Εργκούς Κάτσε απουσίασε από την προπόνηση λόγω ασθένειας, ενώ ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνεχίζει ατομικό πρόγραμμα, υψηλής επιβάρυνσης. Εκτός αποστολής έμεινα οι Μάτος και Κρέσπο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο τεχνικός του Δικεφάλου ανακοίνωσε την αποστολή η οποία αποτελείται από τους: Ρέι, Σιαμπάνη, Δεληγιαννίδη, Πούγγουρα, Μαλεζά, Βαρέλα, Κρέσπο, Μαουρίσιο, Σάκχοφ, Τσίμιροτ, Πέλκα, Μπίσεσβαρ, Μυστακίδη, Λημνιό, Μακ, Κουλούρη, Πρίγιοβιτς και Λύρατζη.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ