ΠΑΟΚ: Χωρίς τρεις με Πανιώνιο

ΠΑΟΚ: Χωρίς τρεις με Πανιώνιο

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα στερηθεί των υπηρεσιών των Ελ Καντουρι, Λέο Ζαμπά και Ζοσέ Μαουρίσιο, ο καθένας για διαφορετικούς λόγους, για το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Πανιώνιο.

Χωρίς την παρουσία τριών βασικών ποδοσφαιριστών θα παραταχθεί αύριο ο ΠΑΟΚ στην Τούμπα για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου με τον Πανιώνιο.
Πρώτο στο ιατρικό δελτίο είναι αυτό του Ελ Καντουρί. Ο Μαροκινός ποδοσφαιριστής υποβλήθηκε σε μαγνητική και τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την αρχική εκτίμηση ότι ο 28χρονος μεσοεπιθετικός θα παραμείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις τουλάχιστον εβδομάδες.

Ο Λέο Ζαμπά σύμφωνα με τ’ αποτελέσματα των ιατρικών εξετάσεων έχει μια κάκωση στον αριστερό τετρακέφαλο και θα γίνει προσπάθεια να είναι στη διάθεση του Ράζβαν Λουτσέσκου για την αναμέτρηση της Κυριακής (3/3) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Μικροπρόβλημα αντιμετωπίζει κι ο Μαουρίσιο που στο ματς με τον Άρη δέχτηκε ένα δυνατό χτύπημα στον λαιμό με αποτέλεσμα να έχει πόνους, έτσι προτιμήθηκε να μείνει εκτός για να προφυλαχθεί.

Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή για το ματς με τον Πανιώνιο τους Ρέι, Βαρέλα, Μίσιτς, Κάνιας, Χατσερίντι, Καρέλη και Μαλεζά.

.Οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Πασχαλάκης, Παπαδόπουλος, Μάτος, Τόσκα, Μπαλογιάννης, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Ίνγκασον, Μίσιτς, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Πέλκας, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ενρίκε, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ