ΠΑΟΚ: Στροφή στο Kύπελλο με τον Πανιώνιο

ΠΑΟΚ: Στροφή στο Kύπελλο με τον Πανιώνιο

Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν τα περιθώρια να ασχοληθούν και πολύ με το αποτέλεσμα και την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Άρη. Θεωρούν πως στον επαναληπτικό με τον Πανιώνιο θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Το αποτέλεσμα με τον Άρη δεν ήταν θετικό για τον ΠΑΟΚ, όμως δεν μπορούν να σταθούν περισσότερο στο τι έφταιξε και χάθηκαν δύο βαθμοί γιατί προέχει το ματς με τον Πανιώνιο για τον επαναληπτικό του κυπέλλου.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι μεθαύριο και χρόνος για ξεκούραση δεν υπάρχει καθώς από σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου ξαναμπαίνουν στο γήπεδο για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση   και εκτός από την χθεσινή. Αν εμφανίσουν το ίδιο κακό πρόσωπο, θα δώσουν το δικαίωμα και στον Πανιώνιο να ελπίζει όχι απλά στην πρόκριση, αλλά ακόμα και στη νίκη μέσα στην Τούμπα.

Το έργο δεν θα είναι εύκολο, καθώς οι Ασπρόμαυροι θα πρέπει να θα πρέπει να ανατρέψουν το εις βάρος του σκορ (2-1), με το οποίο επικράτησε η ομάδα της Νέας Σμύρνης στον πρώτο αγώνα. Οι «πάνθηρες» έρχονται στη Θεσσαλονίκη με ανεβασμένη τη ψυχολογία τους μετά τη νίκη που πέτυχαν επί του Παναθηναϊκού με 2-0. Ο Ρουμάνος τεχνικός σήμερα θα μάθει αν θα έχει όλους τους ποδοσφαιριστές του στη διάθεσή του, ενώ αναμένεται να έχουμε και κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα της ομάδας.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ