Ο Ατρόμητος ζητά ξένους διαιτητές με την ΑΕΚ

Ο Ατρόμητος ζητά ξένους διαιτητές με την ΑΕΚ

Μετά τα παράπονά του για τη διαιτησία στα παιχνίδια κόντρα σε Ξάνθη και Λαμία, με επιστολή προς τον Μέλο Περέιρα, ο Ατρόμητος ζητά ξένους διαιτητές στα ματς Κυπέλλου κόντρα με την ΑΕΚ!

Οι ιθύνοντες των Περιστεριωτών μετά την τελευταία διαιτησία στο παιχνίδι με την Λαμία, που ακολούθησε εκείνες των Σκουλά στην Ξάνθη και του Παπαπέτρου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι, αποφάσισαν να κινηθούν πιο δυναμικά ζητώντας από την ΚΕΔ ξένους ρέφερι στα επικείμενα παιχνίδια Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, με επιστολή τους προς την ΚΕΔ και τον Μέλο Περέιρα εξέφρασαν την έντονη δυσαρέσκειά τους για τις διαιτησίες των τελευταίων εβδομάδων και για το γεγονός ότι παρά τις εγγυήσεις, επί του πρακτέος δεν άλλαξε τίποτα και ζήτησαν τον ορισμό ξένων διαιτητών στα δύο ματς των προημιτελικών με αντίπαλο την Ένωση.

Οι Περιστεριώτες που στο παρελθόν είχαν τεθεί υπέρ των Ελλήνων διαιτητών, θέλουν να εκφράσουν την αγανάκτησή τους, επιθυμώντας ξένους διαιτητές για λόγους αξιοπιστίας.

Ανάλογο αίτημα είχε κάνει η ΠΑΕ Ατρόμητος και για τα παιχνίδια με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό αλλά όλα απορρίφθηκαν από τον αρχιδιαιτητή Μέλο Περέιρα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ