Ατρόμητος : Σχεδόν με όλους τους βασικούς κόντρα στη Σπάρτη

Ατρόμητος : Σχεδόν με όλους τους βασικούς κόντρα στη Σπάρτη

Ο Ατρόμητος παίζει την πρόκριση τους στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στη Σπάρτη, με τους Περιστεριώτες να έχουν μόνο τρεις απόντες

Ο Ατρόμητος αντιμετωπίζει τη Σπάρτη για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους Περιστεριώτες να παίζουν την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση. Συγκεκριμένα μπορούν να περάσουν και με την ισοπαλία, ενώ εάν κερδίσουν σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα (Τρίκαλα-Κέρκυρα), μπορούν να βγουν πρώτοι.

Ο Ατρόμητος θα έχει τρεις απόντες στη συγκεκριμένη αναμέτρηση, συγκεκριμένα, θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γιαννιώτη, Μπουσούλατζιτς (είναι άρρωστος) και Κιβρακίδη (τιμωρημένος).

Οι Περιστεριώτες προπονήθηκαν σήμερα το πρωί και έπειτα ανακοινώθηκε η αποστολή που θα ταξιδέψει στη Λακωνία για να αντιμετωπίσει τη Σπάρτη.

Την αποστολή αποτελούν οι εξής: Μίρκοβιτς, Μανδάς, Καρασαλίδης, Νάτσος, Κυριακίδης, Χατζηισαΐας, Ούμπιντες, Γιαννούλης, Ζησόπουλος, Λαζαρίδης, Βασιλακάκης, Μενσά, Στρούγγης, Ντάουντα, Μάντσον, Ουάρντα, Ρισβάνης, Ντιγκινί και Μπαστακός.

Οι παίκτες που δεν επιλέχθηκαν στην αποστολή για τον αγώνα θα προπονηθούν το πρωί της Τρίτης στο προπονητικό κέντρο με τον γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργο Πήδουλα.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ