Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ (pic)

Η 11άδα του Ολυμπιακού κόντρα στην ΑΕΚ (pic)

Οι επιλογές του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το ντέρμπι με την ΑΕΚ (20:00) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την ΑΕΚ (20:00) στον πρώτο αγώνα της ημιτελικής φάσης του Κυπέλλου, με στόχο τη νίκη που θα του δώσει προβάδισμα πρόκρισης ενόψει της ρεβάνς, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Απριλίου στο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Στο αποψινό ντέρμπι με την Ένωση ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ προχωράει σε αρκετές διαφοροποιήσεις σε σχέση με το πρόσφατο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ για τη Super League (σ.σ νίκη Ολυμπιακού 2-1), με τον Βάσκο τεχνικό των Πειραιωτών να κάνει 8 αλλαγές.

Πιο αναλυτικά, μπροστά από την «ερυθρόλευκη» εστία θα βρίσκεται ο Πασχαλάκης, με τους Κοστίνια, Πιρόλα, Κάρμο και Μπρούνο στην τετράδα της άμυνας. Αυτό θα είναι το πρώτο παιχνίδι που ξεκινάει στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού ο Μπρούνο.

Στα χαφ θα είναι οι Γκαρθία και Έσε, με τους Ροντινέι, Όρτα και Πάλμα στην τριάδα πίσω από τον Γιάρεμτσουκ. Ο Ροντινέι αρχίζει το παιχνίδι σε ρόλο εξτρέμ, με τον Γιάρεμτσουκ να ξεκινάει στην κορυφή της επίθεσης, αντικαθιστώντας τον Αγιούμπ Ελ Κααμπί.

Η 11άδα: Πασχαλάκης, Κοστίνια, Πιρόλα, Κάρμο, Μπρούνο, Γκαρθία, Έσε, Ροντινέι, Όρτα, Πάλμα και Γιάρεμτσουκ.

Η σχετική ανάρτηση της ΠΑΕ Ολυμπιακός:

Σε σχέση με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, οι τρεις που παίζουν και στο αποψινό παιχνίδι είναι οι Ροντινέι, Κάρμο και Γκαρθία, με τον Ροντινέι όπως προαναφέραμε να ξεκινάει ως εξτρέμ.

Υπενθυμίζουμε ότι στο πρόσφατο ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είχε παρατάξει τον Ολυμπιακό με τους: Τζολάκη, Ροντινέι, Μπιανκόν, Κάρμο, Ορτέγκα, Γκαρθία, Μουζακίτη, Βέλντε, Κωστούλας, Μαρτίνς και Ελ Κααμπί.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ