Όρτα: «Σαν να γύρισα σπίτι – Να καταφέρουμε φέτος ότι δεν καταφέραμε πέρυσι, να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Όρτα: «Σαν να γύρισα σπίτι – Να καταφέρουμε φέτος ότι δεν καταφέραμε πέρυσι, να πάρουμε το πρωτάθλημα»

Ο Αντρέ Όρτα μίλησε μετά την πρόκριση του Ολυμπιακού, επί του Παναθηναϊκού, στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός θριάμβευσε κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-0) και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, με τον Αντρέ Όρτα να μιλά με τη λήξη του ματς και να στέκεται στην συνολική εικόνα των Πειραιωτών.

Παράλληλα, χαρακτήρισε σπίτι του τους Πειραιώτες, ενώ τόνισε πως με αυτή τη νοοτροπία οι «ερυθρόλευκοι» μπορούν να συνεχίζουν να κερδίζουν τα ματς, στη συνέχεια του δύσκολου προγράμματός τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης: Θρύλε σε όλα μέσα: Αυτά τα κάνει μόνο ο Ολυμπιακός

Αναλυτικά όσα είπε ο Όρτα

Για την επιστροφή του και την αποθέωση: «Νιώθω χαρούμενος, μου είχε λείψει η ατμόσφαιρα αυτού του γηπέδου. Είμαι χαρούμενος που γύρισα και ζω αυτά τα ματς. Οι απαιτήσεις είναι ψηλές και πρέπει να παλεύουμε μέχρι τέλους, όπως σήμερα. Με αυτή τη νοοτροπία της ομάδας όπως σήμερα θα παίρνουμε τα αποτελέσματα».

Για τις διαφορές και τις ομοιότητες με την πρώτη θητεία: «Για μένα δεν έχει αλλάξει τίποτα, είναι σαν να γύρισα σπίτι. Γνωρίζω τους πάντες. Είμαι σε οικείο περιβάλλον και οι παίκτες με εμπιστεύονται».

Για το αν η ομάδα μπορεί να πετύχει κάτι μεγάλο φέτος: «Όπως είπα πριν, ο Ολυμπιακός με αυτή τη νοοτροπία μπορεί να συνεχίζει να μην χάνει. Να καταφέρουμε φέτος ότι δεν καταφέραμε πέρυσι, να πάρουμε το πρωτάθλημα. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλος σύλλογος και δεν γίνεται να έχουν περάσει δύο χρόνια δίχως πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ